A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
EfEf 970*250
Lake11-hja-300×300

TE-MÉRDEK LEHETÕSÉG PHILLYBEN

finn wellness 640*360

Fotón: Brent Celek TE, Philadelphia Eagles

Brent Celek elõször a 2008-as szezon rájátszásban csillogtatta meg tudását, amikor több rá megírt playt is tökéletesen hajtott végre és ezzel értékes pontokat gyûjtött csapatának. Úgy nézett ki, hogy van egy megfelelõ backup L.J. Smith mellé ám a vezetõség máshogy döntött: a Sasok elõbb elküldték Smith-t, majd a drafton sem siették el a szakértõk által megjósolt TE-húzást, pedig lecsaphattak volna a legnagyobb tehetségnek tartott Brandon Pettigrew-ra is. Helyette újra az 5. körben húztak játékost, Andy Reid-re jellemzõ módon egy korábbi súlyos sérülés miatt lecsúszott tehetség érkezett, Cornelius Ingram személyében.

A fiatal játékossal nagyon elégedettek voltak az edzõk, ám a nyár végén egy szalagszakadás következtében egész évre kidõlt, így maradt Brent Celek az egyetlen szikla, illetve backupként a súlytalan Alex Smith, aki nem sokat tett hozzá a Philly szezonjához. Celek viszont meghálálta a bizalmat és olyan szezont futott, amivel megérdemelte volna a Pro Bowl meghívást: 971 yardja mellé 8 TD-t is elkapott.

Az, hogy idén mit várhatunk Celektõl, egyáltalán nem olyan nehéz kérdés, mint amilyennek elsõre tûnik. A McNabb helyére került új QB, Kevin Kolb, ugyanis nem rendelkezik annyira erõs kezekkel mint elõdje. Tavaly Kolbnak két meccsen is helyettesítenie kellett a veterán irányítót és szembetûnõ volt, mennyire jól mûködik a kapcsolat Kolb és Celek között.

Ha mindehhez még hozzávesszük, hogy közben Ingram felépült sérülésébõl, és a minicamp-ben jobb volt, mint új korában, akkor valódi fegyverarzenál állhat majd a fiatal irányító rendelkezésére. A Broncos tavaly bemutatta, hogy egy jó playbook-kal, milyen jól lehet egyszerre két TE-t használni a pályán, így egyáltalán nem kizárt, hogy a Sasok is megpróbálkoznak ezzel a felállással. A lehetõségeket tovább bõvíti a frissen draftolt Clay Harbour is, aki mind FB-ként, mint TE-ként bevethetõ. Ha a sérülések idén elkerülik Philadelphiát, érdemes lesz odafigyelni a gárda tight end játékára, mert rengeteg lehetõség van ebben a csapatrészben az Eagles-nél.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások