A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Roche 970*250
Heszperidák 300*300

McCOY AZ ELSÕ DOMINÓRA VÁR

finn wellness 640*360

Fotón: Gerald McCoy DT, Tampa Bay Buccaneers

Az évek során kialakult az a szokás az NFL-ben, hogy az elsõ körben draftolt játékosok nem csak a tavalyi rookie szerzõdéseket veszik figyelembe, hanem a korábbi és késõbbi pickeknek ígért pénzeket is belekalkulálják az elvárásokba. Így lehetséges az, hogy egyes játékosok nem jelennek meg az edzõtáborokban, vagy akár kihagyják a szezon elsõ néhány találkozóját is, csak hogy jobb feltételeket zsarolhassanak ki maguknak.

Tavaly Michael Crabtree „bírta a legtovább”, idén Dez Bryant és C.J. Spiller neve is felmerült már, mint lehetséges kimaradó. Gerlad McCoy, a Tampa Bay frissen draftolt DT-je viszont nem szeretné elhúzni a dolgokat, már a július 31-én induló training campben is ott szeretne lenni, csak hát azok a piszkos anyagiak… A harmadikként draftolt védõ így nyilatkozott: „Nagyon szeretnék már végre játszani. A pénz áldás. Ki ne szeretne egy csomó pénzt? Én szeretnék, nem fogok hazudni, vagy úgy tenni, mint ha nem szeretnék, de idõben ott szeretnék majd lenni az edzõtáborban!

És itt jön a képbe a volt egyetemi csapattárs, Sam Bradford, ugyanis McCoy arra vár, hogy a Rams végre megegyezzen a tehetséges irányítóval, és így õ is kiszámolhassa, mennyi pénzzel lenne elégedett. Emellett pedig természetesen vannak olyan játékosok, akik McCoy kontraktusát vennék példának és így tovább a domino-elv alapján.

Azt, hogy vajon véget ér-e a Rams és a fiatal QB közötti hercehurca az edzõtáborok elõtt, még senki sem tudja, de az biztos, hogy ha Bradford végre megegyezik, McCoy is rövid idõn belül aláírhat, hiszen mindkét játékos ügyeit a Creative Artists intézi, így McCoy elsõ kézbõl tájékozódhat az ügyek állásáról és a kialkudható kondíciókról. Ha pedig az elsõ pár picknek megvan a kontraktusa, a többiek is gyorsabban aláírják a sajátjukat.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások