A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Becmol 970*250
M-gel 300*300

AZ I. HAR-BOWL

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

A San Fran egy nyolcmeccses gyõzelmi sorozat építését követõen érkezett az M&T Bank Stadiumba, ahol a fiatalabb Harbaugh fivér, Jim elsõ profi idényében próbálta meg legyõzni a bátyját. A Niners teveit azonban meghiúsította a Ray Lewis nélkül fellépõ hazai védelem, amely csak hat pontot engedélyezett az Alex Smith vezette támadóegységnek, és kilenc sacket helyezett el a San Francisco irányítóján.

Az NFL történetében még sosem volt rá példa, hogy két testvér vezetõedzõként ütközzön meg egy találkozón. Az összecsapás azonban nem csak ettõl marad emlékezetes. Az eddig mindössze egyetlen vereséget elszenvedõ Niners védelme hálaadáskor nem találta a Joe Flacco fémjelezte egység ellenszerét, és sem turnovert, sem sacket nem tudott kiharcolni a hazaiak ellen. Igaz, a Ravens kiváló futója, Ray Rice ezzel együtt is csak szenvedett, 21 hordásból mindössze 59 futott yardra volt képes.

Ahogy azt lehetett is sejteni, a 49ers támadóegysége igazán akkor került bajba, amikor egy igazán komoly védelem gyakorolt nyomást Alex Smithre – kikényszerítve õt a zsebbõl. A találkozó végén természetesen nem maradt el a testvéri kézfogás, amelynek során a vesztes Jim a „Kiváló harcos vagy!” dicsérettel gratulált bátyjának.

A 49ers számára a vereség igazán nem hozott drasztikus változásokat, hiszen a gárda továbbra is magabiztosan áll az NFC második helyén. Azonban ha ennek köszönhetõen majd január második felében a Lambeau Fieldre kell utaznia a Ninersnek, talán néhányan jobban fogják sajnálni a Baltimore-ban elvesztegetett gyõzelmi lehetõséget.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások