A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Lufi 970*250
acapella 300×300

A NAGY DERBI

acapella 640×480

Nincs ezzel másként Terrell Suggs, a Baltimore linebackere sem, akinek ez jelenti minden évben a csúcstalálkozót. „A Steelers-Ravens mindenkinek felforralja a vérét. Tudjuk, mit jelent számunkra ez a csata. B… meg, jöjjön már!” – nyilatkozta a védõ. Suggs úgy véli, a Pittsburgh-öt kellõen feltüzelte az elsõ fordulóban elszenvedett 35-7-es vereség, amelyet a médiában úgy kommentáltak, hogy a Steelers elvesztette az uralmát csoporton belül.

A linebacker tisztában van azzal, milyen érzés lesz pályára lépni a Pittsburgh otthonában. „Az én szememben, ha ellenséges környezetben akarok játszani, a Heinz Fieldnél semmi sem jobb helyszín. Valószínûleg nincs olyan játékos, akit ott jobban utálnának, de én ezt imádom. Suggs úgy véli, egy borzalmasan kemény fizikai összecsapás vár a gárdákra, és személy szerint nagyon vágyik arra, hogy Hines Ward is mezt húzzon a Steelersnél. „A 86-osnak játszania kell. Szükségem van rá személyesen. Igazán õ hoz engem lázba” – utalt a régi ellenségeskedésre a védõ.

„Nekünk is megvannak a katonáink, és nekik is egy harcra kell készülniük” – tette hozzá. Kiemelte, hogy olyan két csapat ütközik meg egymással vasárnap este, akik gyakorlatilag egymásra építik fel a taktikájukat, akik csak egymással tudnak ilyen hõfokú találkozót vívni. Suggs elárulta, azért van egy dolog, ami tetszik neki a Steelersben: ahogyan vasárnap este Tom Bradyt ütötték.

„Van a Super Bowl, és van a Steelers-Ravens” – összegzett Suggs az interjú végén.

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások