A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Heszperidák 970*250
Stihl 300*300

PHUMBLE ÉS HORROR HALLOWEEN ÉJSZAKÁJÁN

finn wellness 640*360

Mindössze 48 másodperc maradt az összecsapásból, amikor 20-20-as állásnál a Chiefs 15 yardosáról következhetett 1&10. szituációban a vendég Chargers gárdája. A Kansas már kifogyott az idõkérésbõl, így mindössze egy térdelés, majd egy 33-34 yardos könnyû mezõnygól választotta el a sikertõl, valamint az 5-2-es mérlegtõl a San Diego-i egyletet. A térdeléshez szükséges snap azonban rosszul sikerült, a labda kicsúszott Philip Rivers kezébõl, és a játékszert a hazai védelem gyûjtötte be. A Chiefs támadói annyira belelkesedtek a turnovert követõen, hogy a rendes játékidõben megpróbálták eldönteni a meccset, de Matt Casselt végül interceptionbe hajszolta saját támadóegysége.

Maradt a döntetlen, jöhetett a hosszabbítás. A pénzfeldobás a maga alatt lévõ Chargersnek kedvezett, de Norv Turner együttese nem volt képes élni a második nagy lehetõsséggel sem, így a labdabirtoklás joga átszállt a hazaiakra. A Chiefs pedig köszönte szépen az ajándékot, és egy hosszú drive végén Ryan Succop 30 yardos mezõnygóljával megszerezték a gyõzelmet.

A találkozón egyébiránt végig vezettek a hazaiak, a San Diego pedig, ahogy azt mostanában megszokhattuk tõlük, csak szenvedett. Nick Novak, a vendégek rúgója négy mezõnygóljával azért életben tartotta csapatát, amely az utolsó negyedre feltámadt, de a találkozót a fent részletezett körülmények közepette végül elveszítette. A Chargersnál egészen borzalmas napot fogott ki Marcus McNeill bal tackle, aki sem a kiváló hazai linebackerrel, Tamba Halival nem bírt, sem a saját idegeivel. Az elõbbinek két sack, utóbbinak hat büntetés lett a következménye. Hazai oldalon viszont a védelemben többen is csillogtak. Az említett Hali mellett káprázatosan játszott Brandon Flowers cornerback, de Derrick Johnson linebacker is kitett magáért.

Az irányítók egyik oldalon sem remekeltek, mindkét karmester két-két interceptiont jegyzett. Rivers ugyan 369 passzolt yardig jutott, de az Amerikában a San Diego-i irányító keresztnevének elsõ betûi után máris „Phumble”-nak keresztelt megmozdulás minden egyéb tettét elhomályosította. Matt Cassel hozta, amit vártak tõle, így a vendégek ugyan a találkozó végére 136 összesített yarddal többet szereztek, mindez semmit nem ért Halloween éjszakáján.

A Kansas gyõzelme hatalmas izgalmakat hozott az AFC Nyugatba, hiszen jelenleg három alakulat, a Chargers, a Chiefs és a Raiders is egyaránt 4-3-as mutatóval áll, míg Tim Tebow Broncosa a csoport utolsó helyén szerénykedik 2-5-tel.

Kansas City Chiefs – San Diego Chargers 23-20 (10-0, 3-3, 0-9, 7-8, 3-0)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások