A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Perfect Look 970*250
Tesa 300*300

SÉRÜLTLISTA – 8. játéknap

finn wellness 640*360

Baltimore-ban biztosan nem lép pályára Lee Evans elkapó és Ben Grubbs guard.

Detroitban Nick Fairley defensive tackle kihagyja a következõ fordulót, míg Matthew Stafford irányító jelenleg kérdéses, bár valószínûleg játszani fog.

A Denver ezúttal is Elvis Dumervil linebacker nélkül léphet fel, a nagyszerû védõ játéka jelenleg kérdéses a bokasérülése miatt. Willis McGahee futó azonban biztosan kihagyja a Lions elleni összecsapást.

Az ezer sebbõl vérzõ Indyben Joseph Addai futó talán kaphat némi szerepet, míg Anthony Costanzo tackle, Ryan Diem guard, Drake Nevis defensive tackle és Mike Pollak center nem húz mezt magára holnap.

A Tennessee-ben Matt Hasselbeck irányító a combjával bajlódik, de nincs veszélyben a szereplése. Ezzel együtt Jake Locker, a helyettese kaphat néhány snapet, ha úgy alakul a találkozó.

A Jacksonville-ben két meghatározó játékos nem játszhat, Eben Britton tackle és John Chick defensive end csak az oldalvonal mellõl nézheti a találkozót.

Rossz hír Miamiben, hogy a gárda remek cornere, Vontae Davis szereplése – térdín-problémája miatt – bizonytalan.

A Giants fiatal cornere, Prince Amukamara viszont biztosan kimarad. Mellette Justin Tuck defensive end valószínûleg kisebb sérülése ellenére is pályára lép. Brandon Jacobs futó és Chris Snee guard biztosan visszatérnek a pályára.

Minnesotában Percy Harvin elkapó vállalja a játékot. Corner poszton Chris Cook klubon belüli eltiltását tölti, Antoine Winfield viszont visszatérhet.

A New England gárdájánál Ras-I Dowling, az újonc corner játéka kérdéses.

St. Louisban Sam Bradford irányító ismét hiányozni fog, míg Jason Smith tackle és Danario Alexander elkapó játéka kétséges.

A Washington együttesénél Trent Williams tackle ismét mulaszt, így John Beck irányítónak immár három falembere hiányzik sérülés miatt.

Dallasban Tashard Choice running back szereplése csak a meccs elõtti órákban dõl el.

Philadelphiában mindenki egészségesen várja a bye week utáni visszatérést.

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások