A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Lufi 970*250
Lufi 300*300

ESKÜVÕI MEGHÍVÓ A FÕNÖKNEK?

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Miivel azonban a tulajdonosok kizárták a játékosokat, a lockoutnak van egy olyan szabálya, hogy a munkaleállás alatt a csapatok és a játékosok nem léphetnek kapcsoltba egymással. Jonesnak így biztosra kellett mennie, hogy a többi tulajdonosnak és az NFL-nek nincs ezzel problémája, mielõtt kipipálta a „Marha” vagy „Csirke” felirat után álló kockát, és visszaküldte a meghívót.

Egyes jelentések szerint Jones mindent elrendezett, hogy ott lehessen Romo esküvõjén. Elmondta, különleges engedélyt kapott, majd hozzátette, ez volt a legszebb meghívó, amit valaha látott, ami nagyon kedves tõle. De a kérdés az – és bizony komoly kérdés –, hogy Jerry Jones mégis miért kapott meghívást erre az esküvõre?

Gondolkodjunk el a helyzeten, képzeljük magunkat Romo helyébe (már csak azért is, mert Candice Crawfordot veszi el, akire nyugodtan rá lehet keresni az interneten…). Tegyük fel, hogy esküvõt tervezgetünk, ami történetesen épp egy olyan idõszakra esik, amikor a fõnökünk, és a szakterületünkben dolgozó összes cég fõnöke úgy döntött, hogy megtiltja nekünk a munkába járást, és ellehetetleníti a megélhetésünket. A fõnökünk nem enged be a munkahelyünkre, mert úgy gondolja, mi és munkatársaink túl sokat keresünk, és valamennyit vissza kellene neki adnunk belõle. Õ és a többi fõnök köti az ebet a karóhoz, sõt, bíróság elõtt kérdõjelezik meg, hogy van-e jogunk szembeszállni velük emiatt, és még csak egy határidõt sem adnak, hogy mikorra várható változás. Ilyen körülmények között meghívná valaki a fõnkét az esküvõjére? Én nem.

Tudom, hogy figyelembe véve Romo bevételeit, tiszta vagyonát és a megtakarítási számláját, kissé sántít a hasonlatom. Tudjuk, hogy Romo nem tartozik azon NFL-játékosok közé, akinek igazán nagy károkat okoz a lockout. De akkor is tény, hogy a körülmények, amelyeket az elõzõ bekezdésben ecseteltem, pontosan jellemzik Jerry Jones és Romo kapcsolatát.

Jones jobban teszi, ha nagyon drága ajándékot visz magával. Már ha valóban engedélyt kapott rá.

Forrás. ESPN.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások