A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Stihl 970*250
Gancia 300*300

HILLIS LESZ A MADDEN NFL 12 BORÍTÓJÁN!

Acapella 640×480

Hillis igen hamar, mindössze egy szezon alatt belopta magát a Browns-rajongók szívébe, akik nagy számban támogatták a futót, aki a tavaly holtszezonban került Clevelandbe egy csere által, amely másik népszerû játékost, Brady Quinn irányítót érintett.

Hillis 1.177 yardot és 11 TD-t szerzett 2010-ben, ezzel az 5-11-gyel záró csapat kevés fénypontjának egyike lett. Hillis most a híres Madden-átok ellenére próbálja megismételni sikerét. Az átoknak már olyan híres játékosok is áldozatul estek, mint Troy Polamalu, Brett Favre, és Vick. A running back szerda délután így nyilatkozott az ESPN.com-nak: „Alig várom, hogy bebizonyítsam azoknak az embereknek, akik hisznek ebben úgynevezett átokban, hogy tévednek. Azok alapján, amikben én hiszek, a spirituális életem alapján jó lenne bebizonyítani, hogy ebben nincs igazuk.”

A versenyben Hillis legyõzte Ray Rice-ot, a Baltimore Ravens futóját, Matt Ryant, az Atlanta Falcons irányítóját, Jamaal Charlest, a Kansas City Chiefs running backjét, Aaron Rodgerst, a Green Bay Packers irányítóját, és a döntõben Vicket.

Visszatérve a Madden-átokra, akár hisz benne valaki, akár nem, érdemes megemlíteni, hogy a videójáték-sorozat nagy sikerrel okoz károkat az AFC Északban. A csoportból legutóbb, 2009-ben Troy Polamalu, a Pittsburgh Steelers safetyje szerepelt a borítón. A Super Bowl megnyerése után a dolgok azonnal rosszra fordultak Polamalu számára, akinek a térde az elsõ játékhéten megsérült, és 11 meccset hagyott ki. Csapat nélküle a rájátszásba sem jutott be. 2004-ben Ray Lewis, a Baltimore Ravens középsõ linebackere volt a Madden borítóján. Eltörte a csuklóját, de csak egy meccset hagyott ki. Megpróbált sérülten játszani, de nem ment, a Ravens lemaradt a playoffról. A Következõ szezonban Lewis combja sérült meg, a LB 10 meccset hagyott ki.

Az ünnepélyes eredményhirdetést és a borító leleplezését itt nézhetitek meg!

Forrás: ESPN

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások