A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Roche 970*250
Praktiker 300*300

ZBIKOWSKI BUKOTT

finn wellness 640*360

Tom Zbikowskit eltiltották a boksztól, miután megbukott egy drogteszten, tudhatjuk meg a Chicago Sun-Times hasábjairól. Zbikowski tesztje legutóbbi, szombati mérkõzése után mutatott ki tiltott anyagot. Egyike lett azon öt bokszolónak aki a WinStar Casinóban megrendezett gála után megbukott a teszten. A baltimore-i safety mintája állítólag marihuánára mutatott pozitív jelet.

A futballból a boksz világába kitekintõ Zbikowski menedzsere, ügyvédje és bokszedzõje, Mike Joyce elmondta a Sun-Timesnak, hogy már beütemeztek kliense/védence/tanítványa számára egy második ellenõrzést szerdára, ami már biztos, hogy negatív lesz.

„Fellebezünk” – mondta Joyce. „A küzdelem után, mindegyik bokszoló tesztje pozitív lett. Egy csészébe pisiltek és abba valamiféle tesztszalagot tettek. Én még nem láttam olyan eredményt, melyet még az összecsapás napján megkapnának. Az valami terhességi teszt vagy hasonló lehetett.” Ha a második tesz is pozitív eredményt hoz, akkor Zbikowskit 45 napra eltiltják a boksztól.

A Ravens is kiadott egy nyilatkozatot az esettel kapcsolatban: „Jelenleg sajnos nincs lehetõségünk elérni Tomot, hogy meghallgassuk az õ verzióját.”

Zbikowski következõ mérkõzése május 21-én lett volna és reménykedjünk, hogy lesz is, hiszen Ochocincónak még tartozik egy nagy veréssel.

Forrás: profootballweekly.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások