A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Polacsek 970*250
Linea 300*300

PLETYKAFÉSZEK

Acapella 640×480

Egy, az ESPN-nek adott interjú alkalmával Parcells elárulta, hogy mindig a scoutok közötti pletykákra támaszkodik, amikor rá akar érezni, hogy ki az aki elkel és ki az aki még elérhetõ lesz addigra, amíg csapatára kerül a választás joga a drafton.

„Úgy gondolom, van egy elképzelésed, hogy mely játékosok lesznek elérhetõek számodra, és ez az elképzelés a munkádon, kutakodásodon és igen, az emberekkel folytatott beszélgetéseken nyugszik – mondat Parcells. – Senki nem tud segíteni de egy kicsit csacsog. És neked le kell szûrnöd a lényeget.”

„Az emberek a kluboknál és a játékosmegfigyelõk a megfigyelõrendszerben, mind-mind kapcsolatban állnak egy másikkal és egyszer továbbadják az információikat – folytatta Parcells. – A megfigyelõk átlagos emberek, 50-60 hozzájuk hasonló között álldogálnak és figyelik ahogy a játékosok dolgoznak, nem tudnak segíteni, de néha megosztják a véleményüket.”

Parcells érdekes megállapítást tesz: A figurák, akik a NFL-csapatok elsõ vonalában dolgoznak, átlagos fickók, és egy normális fickótól „normális”, ha kikotyogja mi folyik a csapatánál. Mindazonáltal biztosak lehetünk abban, hogy Parcells nem ennyire megengedõ, amennyiben saját emberei nem tudnak lakatot tenni a szájukra és kiadják a draftstratégiát.

Ilyen az NFL.

Forrás: ProFootballTalk

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások