A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Lufi 970*250
Acapella 300×30

A SZOMORÚ BOHÓC

Acapella 640×480

„Lejárt az idõm” – foglalta össze helyzetét, miután követõi arról faggatták, hogy miként tekint arra, hogy a Drafton A.J. Greent, a Georgia elkapóját egyre többször társítják a negyedik helyen választó Bengalshoz. „Tökéletes választás lenne. Én megtettem mindent, amit csak tudtam, az én idõm itt lejárt.” Majd hozzátette: „Szeretem Cincyt de [Marvin] Lewis edzõ leszerepelt nálam, ezért úgy érzem végeztem.”

Korábban A.J. Green, a Cincinnati Enquirernek úgy nyilatkozott, hogy el tudja magát képzelni a Bengals elkapójaként. „Látom magam, amint nekik játszom – nyilatkozta Green. – A találkozások és látogatások jól teltek velük. A edzõi stáb kiegyensúlyozott és jó jelzéseket kaptam tõlük.”

És pont ez a gondolat – amiben Green már tigriscsíkosba öltözött – egyre nagyobb szakadékot teremt Marvin Lewis és Ochocinco között, akinek volt néhány durva szava edzõjéhez. „Marvin a nyilvánosság elé állt, és megbüntette azt, aki igazán kedvelte õt – reagált Ochocinco. – Vesztettél el már valakit, akirõl úgy érezted közel áll hozzád, de hátba szúrt anélkül, hogy sejtetted volna? Marvin Lewis megbántott érzéseimben.”

Ochocinco 33 éves és maradt még egy éve a szerzõdésébõl, mely a dzsungelhez köti. De nyilvánosan kijelentette, hogy szívesen játszana máshol a következõ szezon folyamán.

Tavaly 67 labda repült a kezébe, amivel 837 yarddal rövidítette meg az ellenfeleket, 4 touchdownt szerezve. Green 32 mérkõzésen vett részt a Bulldogs színeiben, 166 passzt postáztak kezébe, amit 2,619 yardra és 23 touchdownra váltott.
Egy kicsit megsajnáltam a szomorú bohócot. De csupán egy kicsit.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások