A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Heszperidák 970*250
Praktiker 300*300

VICK MADDEN-GYÕZELEMRE TÖR

Acapella 640×480

Mint ismeretes, a címlapért zajló versenyfutás 32 játékosról egyenes kiesésben zajlott egy online szavazás során, ahol a zseniális játékosnak immár csak egy ellenfele maradt, Peyton Hillis, a Browns fantasztikus futója. Vick hozzátette, hogy a játék 2004-es kiadása után kissé babonás lett, hiszen a 2003-ban felkerült a borítóra, majd még az elõszezonban eltörte a szárkapocscsontját.

„Babonás vagyok, de nem árulom el, milyen jellegû dolgokra vonatkozik mindez. Higgyék el, van néhány. Akkoriban (2003) is babonás voltam, aztán megsérültem. Még az idény kezdete elõtt eltörtem a szárkapocscsontomat. De Isten akarta így. Azt szerette volna elérni, hogy akkor ne futballozzak. Most is hiszek a felsõbb erõben. Úgy élem az életem, hogy mindig hiszek benne” – fejtegette a témát Vick.

A verseny gyõztesére április 27-én derül fény, és a karmester jobban szeretne borítóarc lenni, mint a Lincoln Financial Field mellett – DeSean Jacksonhoz hasonlóan – plakátokról az emberekre nézni. „A Madden borítója egy hatalmas dolog. Mindenki ezt játssza. Ez az a játék, amelyre minden évben várok, én is ezen nõttem fel azt követõen, hogy 1992 karácsonyán elõször megkaptam” – tette hozzá.

Michael Vick eddig négy vetélytársát gyõzte le, hogy a döntõbe kerülhessen. Az elõdöntõben Adrian Petersonnál bizonyult jobbnak, de elõtte már kiejtette DeMarcus Ware-t, Andre Johnsont és Patrick Willist is. A másik ágon komoly meglepetés született a négy között, Peyton Hillis a bajnoki címvédõ irányítóját, Aaron Rodgerst ütötte el a továbbjutástól egy meggyõzõ 61-39-cel. Ezzel együtt Vick bevallotta, õ az irányítóra szavazna.

„Nagy szurkolója vagyok Aaron Rodgersnek. Õ a sport egyik legnagyobb alakja. A rájátszásban pontosan ezt vártam tõle. Tudja, mit hogyan kell tennie. Higgadt és okos srác. Minden megvan benne, amire egy irányítónak csak szüksége van” – hangzott a dicséret.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások