A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Praktiker 970*250
acapella 300×300

STEELERS SIKER EGERBEN / Eger Heroes – Miskolc Steelers 10-52

Acapella 640×480

Forrás: www.miskolcsteelers.hu

Egyértelmû, egy percig sem kétséges kimenetelû találkozón nyert a piros mezes alakulat, amely a pokoli kezdést követõen egy rövid idõre ugyan feljebb engedte riválisát, ám a végére még tovább növelte az elõnyt. Pár kisebb kihagyástól eltekintve a defense ezútal is közel „nullán” tartotta a másik oldalt, az offense pedig – elsõsorban trükkös játékok, összetett felállások, váratlan húzások révén – brillírozott, a támadójátékosok egyikét például hat toucdownhoz segítve. De volt safety, interception, megszerzett fumble is. A specialteam-játékok terén a Steelers ugyancsak uralta a pályát.

Eger Heroes – Miskolc Steelers 10-52 (0-31, 10-7, 0-0, 0-14)
Magyar bajnokság, Divízió I., Eger, 2011. április 24., 100 nézõ

Miskolci pontszerzõk: Lakatos Bence 6 TD (2 elkapott, Joe Selmser passzaiból, 3 futott, 1 punt-visszahordásból), Huszár Gábor 1 TD (futott), Lippai Péter (2 kétpontos extra), Horváth Csaba (4 extrapont-rúgás), Csõke Bence safety. Ezen felül Kovács Márton neve mellé egy fumble recovery, Kiss Viktoréhoz két interception került.

Philip Hilderbrand vezetõedzõ a lefújás után az Észak-Magyarország napilap részére az alábbiak szerint értékelt:
– Nagyszerû elsõ negyeddel kezdtünk; pontosan ahogy gyakoroltuk edzésen. Ahogy mindenki várta tõlünk. Azután viszont nem tudtuk kezelni ezt az erõs rajtot. Kicsit visszaestünk a második negyedben. Egy-két rosszul sikerult játék jött a védelem részérõl. A harmadik negyed arról szólt, hogy az offense „felébredjen”. És újra elkezdtünk pontokat gyártani. Büszke vagyok a játékosaimra, megérdemelték ezt a gyõzelmet, keményen megdolgoztak érte.
Három meccsen vagyunk túl, kezdünk ott lenni, ahova vártuk magunkat. Eddig a két legerõsebbel meccseltünk; most megmutattuk, mire vagyunk képesek egy gyengébbel szemben. A támadóegységünk is jól összeállt, még egy kis csiszolás kell, és rendben leszünk.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások