A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Heszperidák 970*250
Polacsek 300*300

EGY LÉPÉS ELÕRE

finn wellness 640*360

A tulajdonosok úgy vélik, hogy a Minnesota államot is magában foglaló 8. Körzet Fellebbviteli Bírósága majd az õ igazukat erõsíti meg. „Hisszük, hogy a szövetségi törvények meggátolják az ítélet meghozatalát a munkaügyi perünkben. Biztosak vagyunk abban, hogy ezzel majd a 8. Körzet Fellebbviteli Bírósága is egyetért. Ugyanakkor abban is teljesen biztosak vagyunk, hogy ez az egész munkaügyi per egy új kollektív szerzõdés megkötésével végzõdik majd, ami a klubok, a játékosok és a szurkolók érdekeit is szolgálja. Ha folytatjuk a megbeszéléseket, elérhetünk egy fair megállapodást” – értékelt Greg Aiello, az NFL szóvívõje.

A hír érdekes kedd reggelt eredményezhet, mivel a döntés értelmében a játékosok elvileg visszatérhetnek a csapatok fõhadiszállásaira. „Ha a játékosok megjelennek a klubok létesítményeiben, akkor tisztelettel fogadjuk õket” – tette hozzá Aiello. Az NFL Network információi szerint a liga vezetése arra utasította a klubokat, hogy ’legyenek jók’ a játékosokhoz. Ennek megfelelõen akár még az is elképzelhetõ, hogy az év ezen szakaszának megfelelõen kedd reggel egy normál edzéssel indítják a napot a megjelenõ játékosok.

Brad Blank, a Giantsben játszó Chris Canty ügynöke például azt tanácsolta a játékosnak, akinek a szerzõdésében egyébiránt egy 250.000 dolláros workout bónusz is található, hogy kedden reggel kezdje meg a munkát. „Mindenképpen azt tervezem, hogy holnap munkába állok” – nyilatkozta Canty. Hasonlóan gondolkodik Ben Leber, a Vikings linebackere, a játékosok egyik képviselõje. „Én szabadügynökként nem mehetek be, de azt tanácsolom a játékostársaimnak, hogy menjenek edzésre” – mondta a védõ, de hasonló üzeneteket fogalmazott meg Zach Miller, a Raiders tight endje, illetve Ryan Clark, a Steelers safetyje is.

A játékosszervezet korábbi vezetõje, DeMaurice Smith ugyancsak üdvözölte a döntést. „Boldog vagyok a játékosaink és a szurkolóink miatt. Ma mindenki nyert, aki szereti a futballt” – értékelt Smith. Az ügyben Tom Brady mellett szereplõ 10 játékos egyike, Osi Umenyiora ugyancsak nem rejtette véka alá elégedettségét. „A mai nap a szurkolók és a játékosok nyertek, akik ténylegesen egy teljes 2011-es idényt szeretnének. A lockout mindenkinek rossz, és küzdeni fogunk ellene. Reméljük, ez a döntés egy lépéssel közelebb hoz bennünket ahhoz, hogy újra azt a játékot játsszuk, amit imádunk” – mondta a Giants defensive endje.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások