A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Acapella 970×250
M-gel 300*300

DOMINIK PRIORITÁSA

acapella 640×480

A holtszezonban különösen, de azon kívül is sajnos igen gyakran hallunk balhés ügyekrõl, amelyekben az NFL játékosai szerepelnek. Mark Dominik szerint ez annyiban módosíthatja a vezetõk drafthoz való hozzáállását, hogy a klubok vezetõi egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek majd a jellembeli vonásokra, és kisebb szerep juthat az ifjú titánok fizikai képességeinek. A Bucsnál mostanság úgy hírlik, hogy éppen ennek esik majd áldozatául Aqib Talib, akit a sorozatos renitens dolgai miatt a lockout végeztével elzavarnak a piros-feketéktõl.

„Rendkívül csalódott vagyok, amikor reggel felkelek, és azt hallom, hogy valaki a mi szervezetünktõl, a mi keretünkbõl megint bajba sodorta magát” – árulta el Dominik. Ennek megfelelõen az idei kiválasztás során is nagy figyelmet fordítanak arra, hogy megismerjék a lehetséges jelöltjeiket, és még az elõtt kiderüljön valakirõl, hogy nem illik bele az elképzeléseikbe, hogy szerzõdést adnának neki. Egy meg nem nevezett prospect esetében az általános menedzser azt mondta, sokkal erõsebb párbeszédet folytattak vele, mint a többi klub, és kíváncsiak voltak a múltjára, a családjára, a szokásaira és a hobbijára is.

Nyilván ennek a jelentõsége abban rejlik, hogy egy tehetséges játékos nem pusztán a saját pályafutását tudja tönkretenni a törvény megsértésével, de csapaton belül is bomlasztó erõvé válhat. A Bucsnál pedig különösen tisztában vannak mindezzel, hiszen Talib esete is azt támasztja alá, a nagy tehetség nem minden, ha mindez nem párosul megfelelõ jellemmel. De ha más profik holtszezonbeli balhéira gondolunk, mi is beláthatjuk, hogy a Talibhoz hasonló fiatalok minden gárdánál ott vannak, és meggondolatlan tetteikkel rendkívüli károkat tudnak tenni mind magukban, mind a bennük bízó franchise-okban.

Forrás: profootballtalk.nbcsport.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások