A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Henkel 970*250
Stihl 300*300

AZ ALKOHOL EREJE

Acapella 640×480

A támadó Donovan McNabbet, a Redskins karmesterét kívánja Minneapolisba csábítani, és ennek érdekében meghívta egy italra a veterán játékost. „Az egyik nap csak úgy alakult, hogy megittunk egy italt. Mondhatnánk, hogy egy ital mellett megbeszéltük a dolgokat” – nyilatkozta Shiancoe. „Mondtam is neki, figyelj, Minnesota egy olyan hely lehetne, ahol megtalálnád a számításodat. Úgy gondolom, nagyjából egyetértett velem” – tette hozzá a tight end.

McNabb az elmúlt idõben látványosan nem nyilatkozott semmit a saját helyzetével kapcsolatosan, és ennek megfelelõen Shiancoe sem akarja kiteregetni az irányító terveit. „Ki tudja, talán maradni szeretne a körülmények ellenére. Azt nem tudom, õ hogyan gondolja, de azt tudom, hogy a helyében én biztosan nem maradnék. De ez csak az én véleményem, semmiképpen nem szeretném, hogy ebbõl bármilyen következtetést levonjanak” – intette óvatosságra az újságírókat a játékos.

McNabb várhatóan nem marad majd a fõvárosban, amelyet közvetetten megerõsített DeAngelo Hall, a gárda cornerbackje is. „Rossz látni, hogy van egy veterán játékos, aki még tudna játszani a ligában, de kitessékelik az ajtón. Nincs mit tenni, a szervezet ebben az irányban képzeli el a jövõjét. Mint a csapat tagja, ezzel együtt kell tudni élni” – érvelt a védõ.

Valószínû tehát, hogy az irányító 2011-ben máshol küzd majd a csapatba kerülésért, és a Minnesota ugyanúgy lehet számára cél, mint sok másik NFL-gárda. Mike Shanahan számára ugyanakkor meg kell oldani az irányítókérdést, hiszen McNabb távozásával a gondok nem csökkennek, csak átalakulnak.

Forrás: profootballtalk.nbcsports.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások