A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Acapella 970×250
Stihl 300*300

TUDTAD-E…

finn wellness 640*360

Tudtad-e, hogy a 2004-es irányítóosztály igen komoly hatással van még ma is az NFL-re? Az esztendõ 1/1-ese Eli Manning volt, míg Philip Rivers a negyedik, Ben Roethlisberger a 11. helyen kelt el. Ugyancsak az elsõ körben kelt abban az évben J.P. Losman, a Seahawks játékosa, aki viszont korántsem jutott olyan messzire, mint az említett három kollégája.

Tudtad-e, hogy az 1995-ös játékosbörzén a Denver Broncos a hatodik körben, az összesített 196. helyen draftolt egy futót, aki késõbb kétszeres bajnok, az 1997-es Super Bowl MVP-je, valamint háromszoros All-Pro választott lett, emellett kétszer nyerte el az év legjobb támadójának járó kitüntetést, míg 1998-ban a liga legjobb játékosának választották? Az illetõt Terrell Davisnek hívják.

Tudtad-e, hogy az 1986-os drafton a New Orleans Saints olyannyira meg kívánta erõsíteni a futójátékát, hogy négy running backet is választott? Ennek keretében került Dalton Hilliard, Rueben Mayes, Barry Word és Gill Fenerty a Szentekhez.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások