A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Roche 970*250
M-gel 300*300

TALIB ÉS AZ ÚTILAPU ESETE

finn wellness 640*360

Három évvel ezelõtt egy nagyreményû védõt láttak Talibban, de azóta sok minden történt. Verekedett csapattársakkal, megvádolták egy taxisofõr megverésével, és Roger Goodell fõigazgató fel is függesztette a játékengedélyét a 2010-es szezon kezdetén. Ehhez jött idén márciusban egy lövöldözõs eset, ahol állítólag egy családi veszekedés során pisztollyal fenyegetõzött, majd testvére egyik barátjára – sikertelenül – megpróbált rálõni.

Jelenleg az a helyzet, hogy a Tampa vezetése számára betelt a pohár, és szélnek eresztik a játékost. Persze ezt most nem tehetik meg, de a 25 éves corner számára a lockout vége egyben a Buccaneersnél eltöltött évek végét is jelentheti.

Talib 41 találkozón húzta magára a Kalózok mezét, amely során 15 interceptionnel és 35 elütött passzal segítette a csapatát. Azaz a teljesítményével szemben nem lehetett kifogást emelni, annál inkább lehetett a pályán kívüli cselekedeteivel szemben. A csapat háza tájáról származó hírek szerint a Bucs elérte azt a pontot, hogy úgy vélik, Talib balhéit immár nem ellensúlyozza a védõ kiváló produkciója.

Állítólag már egy ideje arra vártak, mikor esik bele az a bizonyos utolsó csepp a pohárba. Mark Dominik, a gárda általános menedzsere a múlt héten éppen ezért jelentette be, hogy az együttes draftstratégiája megváltozott, és a Bucs cornerbacket is szeretne igazolni a játékosbörzén.

Ezzel együtt nehéz volna azt hinni, hogy Aqib Talib pályafutása ezen a ponton kettétörik. Ahhoz túl fiatal és túl tehetséges. Ugyanakkor bármely csapat is szavazzon majd neki bizalmat a jövõben, arra készülnie kell, hogy ismét felfüggesztéssel kezdheti majd a szezont. A szakértõk szerint a Tampa jól teszi, hogy elküldi a balhés játékost, mivel egy feltörekvõ fiatal csapat az övék, amelyet könnyen megzavarhatnak a pályán kívüli történések.

Forrás: profootballweekly.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások