A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Tesa 970*250
Lufi 300*300

PERPATVAR MARSHALLÉKNÁL

finn wellness 640*360

Az ügy kapcsán már az elején is olyan értesülések láttak napvilágot, hogy a szúrás nem volt életveszélyes, és úgy tûnik, ez be is igazolódott. Az esetet követõen Michi Nagomi-Marshallt letartóztatták, de szombaton õt is kiengedték 7.500 dolláros óvadék fejében. Bennfentes információk szerint Marshall kezét a védekezés során több kisebb vágás érte, de az igazán veszélyesnek tûnõ szúrást a hasfalán szenvedte el. A játékos ügynöke úgy véli, a Miami receivere 2-3 hét elteltével épülhet fel teljesen a sérülésébõl.

„Ez egy igen bonyolult helyzet Brandonnak és a családjának. Hála Istennek, teljes mértékben fel fog épülni, de azt kéri a közvéleménytõl, hogy tartsuk tiszteletben a magánéletét” – nyilatkozta Marshall ügyvédje, Harvey Steinberg. A kihallgatáson egyébiránt a vádlott hölgy elismerte a tettét, de hozzátette, csupán önvédelembõl szúrta meg a férjét. A rendõrségi beszámolók egyelõre zavarosak, és az elmondások alapján mindkét fél a másikat hibáztatja a történtekért.

„Tisztában vagyunk a történtekkel, és lélekben Brandonnal vagyunk. Foglalkozunk majd az üggyel, de jelenleg nem állhatunk kapcsolatban a játékossal, így nem értékelhetjük a történteket” – fejtegette a Delfinek szóvivõje, Harvey Greene. A lockout kapcsán természetesen ezúttal is felmerültek bizonyos aggályok a csapatok és a játékosok közötti kommunikációt illetõen, de az NFL egyik szóvivõje így nyilatkozott: „A gárda orvosa megvizsgálhatja Marshallt. Az edzõ és az orvos konzultálhat más orvosokkal. Emellett a csapat kifejezheti jókívánságait, és pozitív üzenetekkel támogathatja a játékost.”

Marshall nem makulátlan elõéletû. 2007 márciusában még az elõzõ barátnõjével való viszonya alatt tartóztatták le családon belüli erõszakért, majd a következõ évben arra derült fény, hogy a hölgy Marshallt védve elhallgatott olyan esetet, amely alkalmával megszúrta õt a játékos.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások