A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
EfEf 970*250
Újház 300*300

KÉRDÉSEK DALLASBAN

acapella 640×480

A 3-4-es védelem két belsõ posztján Bradie James és Keith Brooking személyében két stabil embert találunk. Azonban egyikük sem fiatal, James 30, Brooking 35 éves. A másik probléma, hogy mindketten szerzõdésük utolsó évét kezdik meg Dallasban, és korántsem vehetõ biztosnak, hogy 2011 után visszatérnek a Cowboys keretébe.

James és Brooking két hihetetlenül kemény figura, akik igen komoly sorozatokat építettek fel az elmúlt idõszakban. Elõbbi hat, utóbbi tíz éve nem hagyott ki egyetlen alapszakasz-találkozót, és ezen idõszak alatt egy-egy szezontól eltekintve mindketten elérték a 100 szerelést. 2010-ben az említett játékosok azonban kisebb sérülésekkel küzdöttek, amelyek természetesen befolyásolták a teljesítményüket, így ne lepõdjünk meg, ha egyikük sem számít majd 2011-ben három downos védõnek. A tavalyi második körös választott, Sean Lee ugyan bevethetõ, ha valamelyikük kidõlne, de a fiatal linebacker is sérülékeny, ami nem jó jel egy karrier elején.

A Cowboys az idei játékosbörzén az elsõ körben várhatóan nem linebackert választ, de a második naptól kezdõdõen bármikor határozhatnak úgy, hogy a listán szereplõk közül egy belsõ linebackert szólítanak magukhoz. Többen úgy vélik, hogy Martez Wilson jó célszemély lehet a Dallas számára, de legyen szó 3-4-es, vagy 4-3-as védelemrõl, õ inkább a külsõ pozícióban hasznosítható.

A középsõ körökben két olyan SEC-ben edzõdött belsõ linebackert találunk, akiknek kiválasztása tényleg megfontolandó lehet a texasiak számára. Kelvin Sheppard (LSU) és Josh Bynes (Auburn) mindenben megfelel az elvárásoknak, bármelyikük beválhat a Cowboysnál. Rajtuk kívül 3-4-es védelem belsõ posztján játszó linebackerek közül Nate Irving (N.C. State), Greg Jones (Michigan State), Mike Mohamed (California), Casey Matthews (Oregon), Greg Lloyd (Connecticut), vagy Scott Lutrus (Connecticut) lehet befutó.

Forrás: dallascowboys.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások