A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Polacsek 970*250
Heszperidák 300*300

INGRAM ÉS A PATRIOTS

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Nemrégiben fel is röppent a hír, hogy két gárda, aki futót keres, Ingram esetleges térdsérülése miatt levette a játékost a kívánságlistájáról, ami mindenképpen furcsa hír a draft közeledtével. Ezzel egyidejûleg olyan információk is napvilágot láttak, hogy Bill Belichick befolyásolási akciója mindez, aki el szeretné kerülni, hogy Ingram mások kezébe kerüljön, mivel tisztában van azzal, milyen jól klappolna a futó a Pats támadóegységébe. Sokan úgy vélik, hogy BenJarvus Green-Ellis tavalyi teljesítménye láttán a bostoni egyletben nincs szükség újabb running backre, de egyes szakértõk felhívták a figyelmet arra, hogy egy ilyen elsöprõ erejû passzjáték mellett az 1.000 yardos szezon nem tekinthetõ kiemelkedõ produkciónak.

A New England tehát Ingramre vadászik, állítólag csak az a kérdés, hogy az elsõ körben a 17. vagy csak a 28. helyen választják ki az ifjú titánt.

Forrás: profootballtalk.nbcsports.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások