A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Polacsek 970*250
Gancia 300*300

A LEGJOBB DRAFTPOZÍCIÓ

acapella 640×480

A bajnok Packers háza táján éppen ezért csöppet sincsenek elkeseredve, hogy az elsõ körben csak a 32. picket birtokolják. „Imádok 32.-ként választani. Imádom, mert tudom, mi áll mögötte” – vélekedett Ted Thompson, aki immár hetedik alkalommal vezeti draftra a Green Bay vezetõinek csapatát. Természetesen az általános menedzser azért különösen elégedett az utolsó választási joggal, mert azt mindig a regnáló Super Bowl-gyõztes kapja, még egyszer kiélvezve a szakmai körök irigységét.

A 32. pick tehát az, amit mindenki meg szeretne kaparintani, de Thompson hozzátette, mindennek csak az elsõ körig van jelentõsége. „A továbbiakban már nem olyan üdvözítõ például a 40. helyett 64.-ként vagy a 70. helyett 96.-ként választani. Ilyenkor már csak 28 vagy 30 nevet vársz, mire újra te kerülsz sorra” – nyilatkozta Thompson. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a cserék és a kompenzációs pickek miatt végképp borul a sorrend, akkor beláthatjuk, miért olyan hangsúlyos az elsõ napi 32. választás szerepe.

A Packers általános menedzsere elmondta, hogy a különleges helyzet egyáltalán nem változtatta meg a szakmai csapat felkészülését a draftra. Tisztában vannak vele, hogy a legjobbnak tartott játékosok elérhetetlenek lesznek, de a stáb keményen dolgozik azon a bajnoki gyûrû megszerzése óta, hogy adott körülmények között a legtöbbet hozzák ki a választási lehetõségekbõl. „Mindent úgy fogunk tenni, ahogy azt korábban tettük. Készen állunk, és élvezzük a pozíciónkat” – mondta Thompson.

A Green Bay idén kilenc draftjoggal gazdálkodhat. Minden egyes körben megkapták a magukét, emellett Aaron Kampman tavalyi távozása miatt egy extra negyedik körös, J.J. Jansen elengedése miatt pedig egy extra hetedik körös pickkel is gazdagodtak. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy Ted Thompsonék a megfelelõ játékosokra áldozzák majd a választási jogokat, hiszen 2005 óta olyan elsõkörös játékosokat igazoltak le, mint Aaron Rodgers, A.J. Hawk, B.J. Raji, Clay Matthews és Bryan Bulaga. Õk valamennyien kiemelt szereplõi voltak a Packers 2010-es menetelésének.

Forrás: packers.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások