A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Polacsek 970*250
Heszperidák 300*300

INTERJÚ COLE BRODIE-VAL

acapella 640×480

Hogy ment a Jaguarsnál tett látogatásod?

Szuper volt. Jól mulattam. Azt hiszem, hogy sosem fogom elfelejteni. Találkoztam Jack Del Rioval is. Iszonyú jó játékos volt, örülök, hogy beszélhettem vele négyszemközt. Szakmai szempontból is hasznos volt a találkozó. Tovább fogok dolgozni, hogy a lehetõ legjobb helyzetbe kerülhessek. Akárhova is kerülök majd a végén, 110%-ot fogok nyújtani.

Milyen játékost kap az a csapat, aki végül draftolni fog?

Egy pörgõs, fizikális cornert. Figyelek az apró dolgokra és komolyan készülök a pályán kívül is. Ismerem a játékot annyira, hogy tudjam, nem lehet mindig tökéletesen játszani. Ennek ellenére sohasem lehetünk elégedettek, tovább kell hajtani, hogy jobbá váljunk.

Mi a véleményed a speciális egységekrõl?

Hiszem, hogy a speciális egységek képesek megfordítani egy mérkõzés állását, ezért ha megnyílik elõttem az út, én teljes sebességre kapcsolok.

Milyen a személyiséged?

Mindig próbálok jó példával elöl járni és helyesen cselekedni. Az a fajta játékos akarok lenni, akire felnéznek.

Mit gondolsz, nehéz lesz egy kis iskolából bejutni az NFL-be?

Minden tõlem telhetõt megteszek, hogy helytálljak. Tudom, hogy ezek a srácok a világ legjobbjai, és ha nem vagyok teljesen egészséges, akkor még jobban kell küzdenem.

Milyen volt a Falconsnál tett látogatásod?

Szuper. A gyakorlatok jól mentek. Az edzõk inkább arra voltak kíváncsiak, hogy mentálisan megfelelek-e, ugyanis meglehetõsen vaskos a védelem játékterve.

Hol leszel a Draft ideje alatt?

Az iskolában fogom nézni a Draftot és várni azt a bizonyos telefonhívást.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások