A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
acapella 970×250
Gancia 300*300

BELICHICK MAGYARÁZATA

Acapella 640×480

„Vannak olyan játékosok a palettán, akik nem igazán érdekelnek minket, mégis muszáj végigmennünk a megszokott procedúrán. Ez nagyban segít abban, hogy képet kapjunk a draftosztályról, annak erõsségeirõl, így hatékonyabban tudjuk kialakítani a cserestratégiánkat is. Segítségével jobban tudunk majd manõverezni a Drafton, és a Draft után” – nyilatkozta Belichick a Boston Heraldnak.

A fõedzõ szerint tehát az egész mûvelet a Patriots gondosan megtervezett draftpolitikájának a része. Kétségkívül igaz, hogy a közeli jövõben ezek ellen a játékosok ellen fognak játszani, és az sem árt, hogyha már most tisztában vannak gyengeségeikkel.

A másik ok, amiért Belichick közelebbrõl is szemügyre vette a játékosokat az az, hogy megtudja a valódi értéküket, melynek következtében eldöntheti, hogy egyes csapatok érdeklõdése mennyire lehet komoly az adott játékos iránt. „Igaz, hogy a csapatok különféleképpen értékelik a leendõ újoncokat, de jó tisztában lenni azzal, hogy mirõl mondasz le, vagy hogy más mire hajt. Még ha nem is érdekel az adott játékos, ez akkor is hasznos információ lehet” – tette hozzá a tréner.

Forrás: National Football Post

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások