A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Tesa 970*250
Stihl 300*300

OCHONAK ELAKADT A SZAVA

acapella 640×480

Tudjuk, hogy a Cincinnati Bengals nagyszájú elkapója, Chad Ochocinco nem csak a pályán sztár, hanem a Twitteren is. Legutóbb azt volt „kénytelen” tudatni a nagyközönséggel, hogy egyszerûen elakadt a szava, amikor Roger Goodell fõbiztos rácsörgött, hogy megkérdezze, mi újság vele.

Azóta Goodell is megerõsítette a hírt, a liga vezetõsége pedig gyorsan ki is jelentette, hogy egy nem hivatalos magánbeszélgetésrõl lévén szó, a hívásban semmi szabályellenes nem volt. „Õ kért arra, hogy hívjam fel. Nincs ebben semmi különös, állandóan beszélgetek a játékosokkal” – nyilatkozta Goodell.

Ochot 1,94 millióan követik a Twitteren, ahol a receiver két üzenetet is címzett a fõbiztosnak az utóbbi idõben. Az elsõben ez állt: „már elnézést, de megállapodhatnánk végre, vagy legalább mutathatnánk valami jelét annak, hogy hamarosan létrejön az egyezség” A másodikban az október 23-i, Londonban rendezendõ Chicago Bears-Tampa Bay Buccaneers összecsapásról volt szó. Ocho, aki nagy rajongója az európai focinak arra kérte Goodellt, hogy hívja fel, mert ha a lockoutról nem is, de a londoni kiruccanásról szívesen beszélne vele, hátha lehet még változtatni a versenykiíráson. Az elkapó ugyanis azt szeretné, ha az a csapat utazna az Egyesült Királyságba, amelyikben õ fog játszani.

Bár Ochocinconak még egy éve van a Bengalsszal kötött szerzõdésébõl, sokan úgy vélik, hogy amint megszületik az új kollektív szerzõdés, a klub megválik a játékostól.

A telefonhívás után Ocho természetesen nem tarthatta magában az átélt élményt: „Elképesztõ telefonhívást kaptam a fõbiztostól. Azért hívott, hogy megkérdezze, hogy vagyok, és hogy haladok az edzéssel. Aztán kábé egy órán át beszélgettünk. Nagyon király volt.”

Forrás: NFL.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások