A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Köki 970*250
Praktiker 300*300

LEJJEBB ADJA A BEARS?

Acapella 640×480

„Egyelõre még nem igazán érdeklõdnek a csapatok egy esetleges csere iránt, de ez egyáltalán nem szokatlan. Tudom, hogy elõbb-utóbb felajánlanak majd valami t a 29. választási jogunkért. Mi mindig is rugalmasak voltunk ilyen téren, és valljuk be, egyszerûbb is cserélni. Épp ezért, komolyan meg fogjuk fontolni a dolgot” – nyilatkozta Angelo.

A Bears két évvel ezelõtt két elsõkörös választási jogát is elcserélte, hogy a Broncostól megkaphassa Jay Cutlert. A chicagóiaknak jelenleg a támadófalban és a védõfalban is vannak hiányosságaik, de Tim Ruskell, a klub játékosügyeivel foglalkozó igazgatója szerint legalább négyféle posztot céloznának meg, ha mégis a draftolás mellett döntenének.

Angelo – aki a 7. körben elhozott J’Marcus Webb (RT) személyében draftolt már kezdõvé lett játékost – elmondta, hogy a cél mindig az, hogy a csapat négy potenciális kezdõjátékoshoz jusson a börzén. „Minden Drafton vannak olyanok, akik lenyûgözõ teljesítményre képesek, de nem szabad belehabarodni egyikükbe sem. Muszáj józannak maradnunk és az eredetileg kitûzött célt tartani a szemünk elõtt. Sokkal inkább kedveljük a jó játékosokat, mint a sztárokat. Nem tökéletesek ugyan, de tudnak javítani a csapaton” – mondta Angelo.

Forrás: Pro Football Weekly

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások