A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Linea 970*250
Roche 300*300

JÓTÉKONY FITZGERALD

acapella 640×480

Fitzgerald mindezt még csütörtökön, az NFL lockout 41. napján közölte a nyilvánossággal. „Az olyan fiatal srácok, mint Stephen Williams, Max Hall, vagy Isaiah Williams, de bármelyik másik csapattársam is tudja, hogy ha szükségük van bármire, csak fel kell kapniuk a telefont, és én ott termek, hogy segítsek nekik mindenben, amiben csak tudok” – nyilatkozta a következõ két évben 12 millió dolláros alapfizetésre jogosult elkapó.

Az NFLPA lockout esetére létrehozott alapja segíthet a játékosok némelyikén, de vannak olyanok is, akik visszautasítják az egykori szakszervezet legfeljebb 60 ezer dolláros juttatását.

„Néhány veterán játékos és azok, akik nagy összegeket keresnek – mint mondjuk én is –, inkább azoknak a kollégáiknak adnák át az összeget, akik rászorulnak” – fejtette ki véleményét az Atlanta Falcons tight endje, Tony Gonzalez. A 11-szeres Pro Bowler azonban nem túl elnézõ a már évek óta a profik között játszó, mégis anyagi gondokkal küzdõ társaival szemben: „Már évekkel ezelõtt tudtuk, hogy ez elõfordulhat. Ha egy játékos nem rakott félre a fizetésébõl semmit, hogy egy esetleges lockout alatt is meglegyen, akkor ez csakis az õ hibája. Tudtuk, hogy bekövetkezhet a dolog, úgyhogy mindenkinek fel kellett volna készülnie rá.”

A Dallas Cowboys linebackere, DeMarcus Ware a múlt héten nyilatkozta a Fort Worth Star-Telegramnek, hogy õ is szívesen felajánlja az NFLPA pénzügyi alapjából neki járó összeget azoknak a játékosoknak, akiknek nagyobb szükségük van rá. „Ez nemcsak rajtuk segít, mindannyiunkat közelebb hoz” – mondta Ware.

Vajon az NFL többi sztárjának is elõ kellene lépnie, hogy kijelentse, támogatja azon társait, akik anyagi problémákkal küzdenek? „Nem mondom azt, hogy mindenképp meg kell tenniük, de aki amúgy is szívesen segít másokon, ráadásul az anyagi háttere is megvan hozzá, az miért ne siethetne a társai segítségére? Én megtenném” – mondta Fitzgerald.

Forrás: NFL.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások