A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Köki 970*250
Gancia 300*300

FIZETÉSEMELÉSRE VÁRÓ TEXASI

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

A houstoni gárda fullbackje, Vonta Leach szabadügynök lesz, amint az új munkaszerzõdés megszületik és csapata várhatóan szélnek is ereszti, nem törõdve azzal sem, hogy a játékos a tavalyi szezon legtermékenyebb futójának, Arian Fosternek volt a vezérblokkolója. Bár Leach 2010-ben igencsak fontos szerepet játszott a Texans futójátékában, a passzcentrikus csapat nem lesz hajlandó annyit fizetni, amennyivel a fullback elégedett lenne. Leach ugyanis a liga legjobban fizetett FB-je szeretne lenni.

Ha Vonta tényleg távozni fog a klubtól, a helyét akár James Casey (TE) is átveheti. Bár a harmadéves játékos tight endként került a profik közé, van annyira sokoldalú, hogy bevethetõ legyen az irányító mögött is. Casey képességei a draftolatlan szabadügynökökével biztosan felvehetik a versenyt, de ahhoz is elegendõek lehetnek, hogy akár egy veteránt is kiüssenek a potenciális jelentkezõk közül.

Forrás: Pro Football Weekly

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások