A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Tesa 970*250
Lufi 300*300

CSAK MOST, CSAK ÖNÖKNEK

Acapella 640×480

Az alkalmazottak fizetése máris kevesebb 12%-kal, és amíg a lockout tart, továbbra is csökkenni fog. A liga üzleti kockázattal foglalkozó ügyvezetõ alelnöke, Eric Grubman arra is felhívta a csapatok figyelmét, hogy a 2011-es idény elmaradása következtében kialakuló veszteség összesen 2 milliárd dollár is lehet. Grubman szerint heti 40 millió dollárba kerül az NFL szezon. „Egyelõre nem határoztunk meg pontos dátumot arra vonatkozóan, hogy mikortól tekintjük az idényt már végleg elveszettnek. Minden követ megmozgatunk, hogy idén is teljes szezont láthassunk” – nyilatkozta Grubman.

A Chicago Sun-Times jelentése szerint a Hall of Fame augusztusi beiktatási ceremóniája nem fog elmaradni akkor sem, ha nem lesz érvényes kollektív szerzõdés. Ez jó hír, bár továbbra sincs ok a felhõtlen boldogságra, mivel még mindig egymásra mutogatnak a felek. „Tárgyaltunk, de az NFLPA volt az, aki felállt az asztaltól. Vissza kell térnünk oda, ahol abbahagytuk” – nyilatkozta Roger Goodell.

Forrás: Pro Football Weekly

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások