A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Lufi 970*250
Henkel 300*300

MEGSZÜLETETT ÍTÉLET

acapella 640×480

A tegnapi tárgyaláson Jolly elismerte bûnösségét a drogbirtoklási vádban, ám sikerült megegyeznie az ügyészekkel és felfüggesztett börtönbüntetéssel megúszta a dolgot. Egészen addig szabadon járhat-kelhet, amíg nem követ el újabb bûntettet. A védõt három évvel ezelõtt tartóztatták le egy houstoni klubban, és akkor még egy 20 éves börtönbüntetésnek nézett elébe, miután egy tiltott anyagból, a codeinbõl több mint 200 grammot találtak nála. Márciusban már bûnösnek vallotta magát, és így az ügyészség ejtett egy másik, szintén drogbirtoklás miatti vádat. Jolly egy rövid meghallgatás során ismerte el bûnösségét, ami után Denise Bradley körzeti bíró öt év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte. Ám a büntetés sajátos természetébõl kifolyólag, ha Jolly semmi ostobaságot nem követ el, akkor késõbb nyoma sem lesz az esetnek, ugyanis törölhetõ lesz a priuszából.

Bradley ítéletének nyomán Jollynak részt kell vennie egy 90 napos drogkezelésen, valamint nem mehet bárok és éjszakai klubokba sem, ráadásul arra is utasítást kapott, hogy ne igyon, illetve ne fogyasszon alkoholt próbaideje alatt. A bíró figyelmeztette a védõt, hogy ha bármely feltételt megszegi, akkor azonnali börtön vár rá.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások