A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Roche 970*250
Roche 300*300

KÉPLÉKENY BEOSZTÁS

Acapella 640×480

A 3. héten olyan csapatok játszanának, amelyek késõbb a szezonban ugyanakkor szabadnaposak. Ez azt jelenti, hogy ezek a csapatok az esetlegesen elmaradó meccseket akkor pótolják, amikor szabadnapjuk lett volna. a liga tud spórolni egy hetet a fõcsoportdöntõk és a Super Bowl között, és Indianapolisban, a XLVI. Super Bowl helyszínén két hétre foglaltak szobákat, ami azt jelenti, hogy a döntõt talán nem 2012. február 5-én játszanák, ahogyan eredetileg tervezték, hanem egy héttel késõbb. Az alapszakasz normál esetben szeptember 8-án kezdõdne egy mérkõzéssel, a játékhét szeptember 11-12-én folytatódna. Ez azt jelenti, hogy ha csak október 2-án kezdõdne az idény, 2012. február 12-én akkor is megtarthatnák a Super Bowlt.

Brian McCarthy, az NFL szóvivõje elmondta: „Amíg ekkora a bizonytalanság, lehetetlen mindenre felkészülni a versenynaptárral kapcsoltban. Ha, és amikor világossá válik, hogy nem tudunk a beosztás szerint játszani, amit már bejelentettünk, meg fogjuk tenni a szükséges kiigazításokat, figyelve arra, hogy a legkevesebbet változtassunk rajta.”

McCarthy elmondta, a rugalmasság, amit beleépítettek a naptárba, a szabadnapoknak, és a szezon második felében lévõ vasárnapi meccsek mozdíthatóságának köszönhetõ, hiszen 13 óráról 16 órára is átköltöztethetik ezeket. Valamint a konferenciadöntõk és a Super Bowl közti két hétnek is nagy szerepe van. Az szóvivõ szerint az NFL arra kérte a csapatokat, ne adják bérbe a stadionjaikat a szabadhetek alatt. De hozzátette: „A célunk az, hogy úgy játsszuk végig ezt a versenynaptárat, ahogy nyilvánosságra hoztuk. A lehetõ legkeményebben dolgozunk azon, hogy megszüntessük a munkaügyi bizonytalanságot, és a normál rend szerint játszhassuk le a 2011-es szezont.”

Forrás: ESPN

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások