A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Heszperidák 970*250
Linea 300*300

HURNEY HALLGAT

acapella 640×480

Szerda este az Associated Pressnek adott interjújában Hurney dicsérte Cam Newtont, az Auburn egykori irányítóját, de kihangsúlyozta, még nem hozták meg a végsõ döntést, és ajánlatot sem kaptak a pickre olyan csapatoktól, amelyek feljebb szeretnének kerülni a börzén: „Ha a Draft holnap lenne, azonnal döntenünk kellene, de még van egy hét, addig csiszolgathatjuk a döntést.”

Számos draft elõrejelzésben olvashatjuk, hogy a Carolina Newtont fogja választani. A 195 centis Newton csak 2010-ben volt kezdõ az NCAA-ben, és ki érdemelte a Heisman Trófeát, valamint megnyerte a bajnokságot az Auburnnel. De jellemét számos kérdés övezi, egyszer le is tartóztatták, miután 2008-ban ellopott egy számítógépet, és az NCAA is nyomozott, mivel felmerült a gyanú, hogy az édesapja pénzt kért a fia iránt érdeklõdõ egyetemektõl. Mások Newton munkamorálját vonják kétségbe, egyesek szerint nem lesz képes alkalmazkodni a profik között a támadóstratégiához, ami ugyebár bonyolultabb. „Nyilván, mint a többi játékossal is, akik a ranglista élén vannak, sok idõt töltöttünk Cammel. Nagyon jó tapasztalatokat szereztünk. Úgy gondolom, nagyon tehetséges játékos, és szerintem nagyon fontos számára, hogy sikeres legyen az NFL-ben” – mesélte Hurney.

A Panthersnek égetõ szüksége van segítségre, miután a 2010-es, siralmas szezonban csak 16 touchdownt tudtak szerezni. Ugyanakkor erõsíteniük kell a védõfalat is, ami azt jelenti, Marcel Dareus, az Alabama defensive tackle-je sokkal biztonságosabb választás lenne. Van még egy lehetséges forgatókönyv: mivel egyébként sincs 2. körös választási joguk, talán cserével szereznének egyet, és persze még más körökre érvényes pickeket is.

De Hurney azt állítja, még nem kapott semmilyen ajánlatot: „Általában a Draft hetén szoktak telefonálgatni.” A klubigazgató, aki elmondta, hogy az újoncokkal való találkozásra minden lehetõséget kihasználtak, bizonytalan volt azzal kapcsoltban, hogy elfogadna egy ajánlatot, amely az 1/1-es jogra vonatkozna. Arra a kérdésre is egy nevetés volt a válasz, hogy kit választanak az elsõ helyen. „Van még egy hetünk. Ki tudja? Az ember helyesen akar dönteni” – mondta Hurney.

Forrás: Sports Illustrated

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások