A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Tesa 970*250
Henkel 300*300

A HAJ A BAJ

Acapella 640×480

Egy újságcikkben, amely a megfelelõ irányító kiválasztásának mûvészetérõl szól, Peter King, a Sports Illustrated újságírója érdekes szempontról rántja le a leplet: van egy edzõ, aki vonakodik attól, hogy vörös hajú irányító draftoljon. Márpedig Dalton haja vörös. „Volt már olyan vörös hajú irányító az NFL-ben, aki jól teljesített?” – idézte King az edzõt. „Hülyén hangzik, de tényezõ lehet ez valahogyan? Elgondolkodtunk rajta.”

Mégis mi folyik itt? Csak mert Daltonnak vörös a haja, nem jelenti azt, hogy õ lesz Todd Marinovich legújabb megtestesülése. Az apja által szigorú szabályok alapján nevelt Marinovich-ot fõiskolai karrierje alatt az elsõ kémcsõben létrehozott játékosnak kiáltották ki. Mégis, a szuperatléta sosem váltotta be a hozzá fûzött reményeket, drogproblémái miatt két – sikertelen – szezon után szélnek eresztették a Raiderstõl.

Elképesztõ módon a liga irányítói között most mindenféle frizurára találunk példát, Tom Brady lengedezõ sörényétõl Matt Hasselbeck kopasz kobakjáig. A haj színének legalább annyi köze van ahhoz, vagy jó irányító lesz-e, mint a hosszának.

De ha csak ez a bajuk Daltonnal, ezen könnyen lehet segíteni, csütörtökig még rengeteg ideje van, hogy beüljön valahova egy hajfestésre.

Forrás: Sporting News

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások