A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Köki 970*250
Becmol 300×300

A CLEVELANDIEK IS EDZENEK

finn wellness 640*360

Az újság szerint várhatóan Joshua Cribbs, Mohamed Massaquoi, Brian Robiskie, Carlton Mitchell, Jordan Norwood elkapók és Peyton Hillis futó is tiszteletét teszi majd az összejövetelen. McCoy Texasban nõtt fel és a Texasi Egyetemen játszott 2006-2009 között. Massaquoi azt írta twitterén szerda este, hogy végre összepakolt és készen áll az indulásra. Szintén szerdán tudtuk meg Cribbs tweetjébõl, hogy õ is összepakolt, és csütörtök reggelre õ is készen állt.

„Úgy hiszem, hogy ez nagyszerû. Ha valóban megcsinálják, nagyszerû lesz, de ha mégsem jön össze, nem hiszem, hogy nagy problémát csinálnak belõle. Készen fognak állni, amikor kell majd” – mondta a Browns általános menedzsere, Tom Heckert. Március 12-e óta a csapat személyzete semmilyen módon nem léphet kapcsolatba a játékosokkal, de az nfl.com szerint McCoy még a lockout beállta elõtt kapott egy példányt az új támadó koordinátor, Pat Shurmur által összeállított playbookból.

Ráadásul jövõ héten ilyenkor lehet, hogy már új célpontjai is lesznek az irányítónak, ugyanis valószínûsítik, hogy a drafton legalább egy elkapót választani fog a Browns.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások