A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Polacsek 970*250
acapella 300×300

NAGYOBB SZÜNET KÖVETKEZIK

acapella 640×480

A felek, beleértve a visszavonult játékosokat is, akiknek a peres ügyét összevonták az aktív játékosokéval, Minneapolisban Arthur Boylan békebíróval találkoztak. Jeff Pash, a liga tanácsadója azt mondta Breernek, hogy a május 16-a a bíró idõbeosztásával van összefüggésben.

A tárgyalások befejezése egybeesik azzal a ténnyel, hogy Susan Nelson kerületi bíró bármelyik nap meghozhatja döntését a játékosok kérelmével kapcsoltban, amelynek lényege, hogy szûnjön meg a lockout. A bírónõ arra utasította a vitában álló feleket, hogy amíg megfontolja a dolgot, addig mediátori segítséggel folytassák a megbeszéléseket.

A liga március 11-én zárta ki a játékosokat, miután az NFLPA feloszlatta önmagát. A játékosok és a tulajdonosok George Cohen segítségével 16 napon keresztül próbálták közelíteni az álláspontjaikat Washingtonban. Mivel nem egyeztek meg a Kollektív Munkaszerzõdés feltételeiben, így bekövetkezett az, amire 1987 óta nem volt példa, megállt a munka az NFL-ben, ami veszélybe sodorta a 2011-es szezont.

Azt nem tudjuk, hogy igazából mi is történt a legutóbbi tárgyalássorozaton. Akárcsak a Cohen segítségével folyó megbeszélések esetében, ezúttal sem hoztak nyilvánosságra semmilyen információt, ami nem biztos, hogy rossz dolog. Igaz, ezektõl az újabb megbeszélésektõl senki nem várt túl sokat, hiszen a játékosok szándéka az, hogy a bíróságon rendezzék az ügyet, a tulajdonosok meg persze inkább tárgyalnának, nem pedig a trösztellenes perrel foglakoznának. Most nem tehetünk mást, mint megvárjuk Nelson bírónõ döntését, amelyet egészen biztosan megfellebbez a vesztes fél. A döntés egyes hírek szerint hétfõre várható.

Forrás: Pro Football Weekly

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások