A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Roche 970*250
Polacsek 300*300

MCNABB NÉLKÜL TAROTTAK EDZÉST A RÉZBÕRÛEK

Acapella 640×480

A tréninget egy rövid bemelegítõvel illetve átmozgató gyakorlatokkal kezdték, megcsinálták a szokásos edzésgyakorlatokat, és 7-7 elleni meccseket játszottak egy Virginia állambeli középiskola pályáján. Lorenzo Alexander, a Skins védõje, azt mondta, hogy az edzés körülbelül egy óra tizenöt percig tartott és, hogy sok játékost vártak a második napra is. „Volt aki labdát hozott, egyesek pólóval érkeztek, mindenki megcsinálta a ráesõ részt. A legnagyobb dolog persze az volt, hogy összejöttünk, eldumálgattunk, és nem utolsó sorban újra játszottunk. Nagyon jó volt kiszabadulni a lockoutból egy kicsit” – mondta a linebacker.

London Fletcher linebacker, az esemény fõszervezõje, sms-ben és e-mailen keresztül igyekezett meggyõzni a játékosokat, hogy vegyenek részt a minicampen. Két irányító, John Beck és Rex Grossman Kaliforniából repült a keleti partra. Donovan McNabb a szezon vége felé már többet töltött a cserepadon, mint a pályán, és minden valószínûség szerint nem fog visszatérni a csapathoz a 2011-es szezonra. Így talán nem is oly’ meglepõ, hogy Albert Haynesworth mellett õ sem csatlakozott a többiekhez.

Az edzéseken természetesen egyetlen edzõ, sem egyéb tréner sem lehetett jelen, hiszen még mindig tilos a két félnek egymással szóba állnia. Bár megvolt az esélye a sérüléseknek, a játékosok a foci öröméért játszottak és örültek, hogy egy kicsit a playbook szerint gyakoroltak.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások