A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
ATENOR23_LAKE11_Banner_970x250_SZZS
Köki 300*300

KI LESZ A MÁSODIK?

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Tételezzük fel, hogy a Carolina Panthers a 1/1 helyen Cam Newtont fogja kiválasztani jövõ hét pénteken, hiszen Yasinkas szerint minden eddigi jel erre mutat – bár én hajlok afelé, hogy egy védõt fog húzni az új vezetõedzõ, és kisajtol még egy évet Clausenbõl. Newton a 2-es számú mezt viselte az Auburni Egyetemen, Clausen pedig tavaly a második körben került a csapathoz és most õ a 2-es számú mez büszke birtokosa.

Általában az a szokás, hogy a már régebben csapatnál lévõ játékosok megtartják a mezüket, az újak pedig abból válogatnak amibõl tudnak, de azért láttunk már példát arra, hogy valaki egy csapathoz érkezve, köhm… finoman fogalmazva elkérje a másik játékos mezét. Clausen tavaly egy igen szép szerzõdést írt alá és nem igazán van most szüksége pénzre, valamint abban is biztosak lehetünk, hogy nem fogja önként és dalolva átadni mezét egy olyan játékosnak, akit elvileg – és gyakorlatilag is – azért draftoltak, hogy átvegye a helyét.

Amikor a lockout véget ér, a Panthersnél elkezdõdik majd egy igazi, vérre, vagyis elsõ számú QB posztért menõ küzdelem, melynek résztvevõi Clausen és Newton lesznek.

Forrás: espn.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások