A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Tesa 970*250
Köki 300*300

A 10 LEGJOBBNAK ÍGÉRKEZÕ ÖSSZECSAPÁS

Acapella 640×480

Itt vannak tehát azok a meccsek, amelyeket idén nem lehet kihagyni:

  1. Saints@Packers (1. játékhét): Az NFL-ben a passzjátékon van a hangsúly, és mindkét csapat bebizonyította, miért fontos egy elit irányítóval rendelkezni. A szezonnyitón a két legutóbbi Super Bowl MVP-irányítói csapnak össze. Az is lényeges, hogy a szezon elsõ meccse egy izgalmas, támadó beállítottságú csatát ígér, amellyel a holtszezon kellemetlenségei miatt akarják kiengesztelni.
  2. Giants@Jets (16. játékhét): Tíz évvel a 9/11-es terrortámadás után a két New York-i csapatnak kijár egy karácsony esti meccs egymás ellen. Habár a Giants szeptember 11-én a támadás emlékére az 1. héten játszik a Redskins ellen, ez a találkozó kicsit indulatosabb lesz. A meccs elõtt minden bizonnyal tartanak egy szívszorító emlékezõ ünnepséget, lesz a konferenciaközi összecsapáshoz.
  3. Colts@Patriots (13. játékhét): Ez a meccs lett az elsõszámú rivalizálás az NFL-ben, köszönhetõen egy másik kiváló irányító-duónak: Peyton Manningnek és Tom Bradynek. 2011 és 2010 között a két csapat 13 meccset játszott egymás ellen, az elsõ hat találkozót a Patriots nyerte, összesen nyolcat, a rájátszásokat is beleértve. A Colts az utóbbi hét mérkõzésbõl ötö9t nyert meg a Pats ellen, Foxborough-ban ez idõ alatt 2-1-es mutatót hoztak össze.
  4. Ravens@Steelers (9. játékhét): Ahogy Ravens egyre közeledik ahhoz, hogy a Steelerst kiejtsék a rájátszásból, a Hollók lassan azzá válnak a Steelers számára, mint a Red Sox volt a Yankees. A meccs igen komoly fizikai képességeket igényel, az intenzitás pedig növekszik az akaraterõs Ravens számára. Az alaphangot az 1. játékheti találkozó gyõztese fogja megadni.
  5. Eagles@Falcons (2. játékhét): Annak ellenére, hogy az elmúlt három évben a Falcons Matt Ryan irányításával visszatért a sikerhez, Michael Vicknek egykori csapatának városában még mindig nagyon sok rajongója van. A környékre nem igazán jellemzõ a túlságosan vérmes sportrajongók jelenléte, de abban biztosak lehetünk, hogy Vick visszatérésére idén õsszel nagyon kelendõek lesznek a jegyek.
  6. Patriots@Jets (10. játékhét): Rex Ryan nem rajong a Patriotsért, és Brady is gyûlöli a Jetset. A tavaly szezonban az ellentét csak mélyült, miután a New England megszerezte a csoportbajnoki címet, aztán hazai pályán csúnyán kikaptak a Jetstõl a rájátszásban. A New York mindenképpen arra hajt majd, hogy jobban teljesítsen, mint tavaly a 13. héten, amikor a Pats ellen 45-3-ra maradtak alul.
  7. Eagles@Giants (11. játékhét): Ebben a csoportrivalizálásban bármelyik meccsen eldõlhet, hogy ki jut playoffba, és a látványos befejezés sem szokatlan, mint például DeSean Jackson punt return touchdownja, amellyel tavaly december 19-én hatalmas gyõzelmet aratott az Eagles New Yorkban. Jó esély van arra, hogy az NFC Keletben 1-2-vel fognak állni ezek a csaptok, és lehet, hogy ezen a meccs fog eldõlni, ki nyeri a csoportot.
  8. Bears@Packers (16. játékhét): Karácsony vasárnapján jó kis meccs elé nézünk, de a liga legrégebbi riválisaitól ne várjuk el, hogy ajándékokat cserélnek egymással. Inkább csak adni szeretnének, ütéseket. A Bearsnek még mindig keserû a szájíze, miután tavaly csak azért nyerték meg az NFC Északot, hogy a Green Bay megverje õket az NFC-döntõn, ahonnan továbbmenetelve a Super Bowlt is megnyerték.
  9. Colts@Saints (7. játékhét): A legutóbbi hét Super Bowlból ötöt játszanak újra az elõttünk álló szezonban, Manning is szembenéz Breesszel. A New Orleansnak lehetõsége lesz, hogy a XLIV. Super Bowlon aratott gyõzelemre alapozzon, Manning pedig szülõvárosába megy vissza, ahol 2003-ban hat TD-t passzolt.
  10. Jets@Cowboys (1. játékhét): Annak ellenére, hogy tavaly nagyon mélyre kerültek, a Cowboys még mindig Amerika csapata, méltó ellenfél a Jets szezonnyitó, 9/11-es meccsére. Két fotogén irányító, Tony Romo és Mark Sanchez, valamint két védelmi beállítottságú testvér, Rex és Rob Ryan csap össze.

Forrás: Sporting News

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások