A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_970x90_CM
Praktiker 300*300

PALMER HELYETT PALMER

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Jordan Palmer a Bengals elkapóit, tight endjeit és running backjeit „látja vendégül” jövõ héten egy edzéssorozat erejéig, amit egykori középiskolájában, a kaliforniai Mission Viejóban tartanak. Carson öccse egy telefonos interjú során elmondta: „Foglaltam nekik szállást egy hotelben, szereztem edzõt, mindent elõkészítettem. Jó lenne valami hasznosat csinálni, ez az elsõdleges célom. Lehet, hogy most esélyem nyílik, szóval próbálkozom.” Tavaly, amikor Cincinnatiben testvére cseréje volt, Jordan keveset játszott. Háromszor passzolhatott, mindhárom sikeres volt, ezzel 18 yardot szerzett, ezen kívül kétszer sackelték.

A Bengals egyike a számos csapatnak, amely idén új irányítót keres. Carson Palmer, akit a 2003-as Draft elsõ körében választott a csapat, és 2004 óta a Bengals kezdõ irányítója volt, azzal fenyegetõzik, hogy visszavonul, ha nem cserélik el. Mike Brown, a Bengals tulajdonosa eddig visszautasította a követelést, a felek között így patthelyzet alakult ki. Mint látjuk, idõközben a kistesó azon dolgozik, hogy egy huszárvágással betöltse az üresedést. Jordan elmondta: „Úgy fogok készülni, mintha biztosan én lennék a a csapat kezdõ irányítója, egészen addig, amíg valaki azt mondja, nem én vagyok. Ha te vagy a csere, a kezdõ játékos pedig megsérül, elcserélik, vagy visszavonul, akkor te lépsz a helyére. Ez a természetes.”

A 2010-es szezon után a Cincinnati kirúgta Bob Bratkowski támadó koordinátort, és leszerzõdtették Jay Grudent. De a lockout megakadályozza az edzõket abban, hogy együtt dolgozzanak a játékosokkal, így az új sémát gyakorlatilag még egyáltalán nem ismerik. „Az általam szervezett találkozón egy kicsit meghányjuk-vetjük az új stratégiát, beszélünk majd arról a kevésrõl, amit tudunk. Koncepciók jöhetnek szóba, meg ilyesmik” – mondta a fiatalabbik Palmer.

Az edzéseken várhatóan nem vesz részt a Bengals tavalyi két legjobb elkapója. Terrell Owens szabadügynök, és várhatóan nem fog visszatérni a csapathoz, Chad Ochocinco szerzõdésébõl pedig még egy év van hátra, de lehet, hogy mégis el fogják engedni.

Forrás: Sporting News

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások