A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Lufi 970*250
Polacsek 300*300

MOCK DRAFT PFT MÓDRA

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Három olyan tippet fogok kiemelni, melyeket meglepõnek, merésznek tartok:

10. hely – Washington Redskins

A PFT szerint pusztán a számok alapján Jake Lockernek draftolatlan szabadügynökként kellene végeznie a jövõ hétvége után, hiszen passzainak csupán 53,9%-a ért célba. Azonban fizikailag tökéletesen beleillik a Shanahan által elképzelt sémákba, így Washingtonban a helye. Számomra túl sok a kérdõjel Locker körül ahhoz, hogy benne legyen a top tízben, én inkább a kör vége felé tudom elképzelni.

15. hely – Miami Dolphins

Emlékszik még valaki azokra az idõkre, amikor a Delfineknek normális irányítója volt? Nos, minden valószínûség szerint a csapat azokat az idõket szeretné újra életre kelteni, így a drafton Ryan Mallett mellett fognak dönteni – legalábbis a PFT szerint. De hogy így lesz-e? Én nem vagyok benne biztos. Túl sokszor megjárták már a drafton kiválasztott irányítókkal, ideje lenne elállni az újonc irányítók megszerzésétõl.

23. hely – Philadelphia Eagles

Jimmy Smith cornerbacknek ott lenne a helye a legjobb 15 között, kiválóan védekezik, és jellemvonásai sem tántorítják majd el a csapatvezetõket. Miért tartom meglepõnek? Azért, mert szerintem a támadófalat kellene erõsíteni, mert Vicknek sokszor nem azért kellett futásnak erednie, mert úgy tartotta kedve, hanem mert a védõk szinte fennakadás nélkül száguldottak át blokkolókon.

Forrás: ProFootballTalk

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások