A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Perfect Look 970*250
Perfect look 300*300

MALLETT TENNESSEE-BEN JÁRT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

A csapat tulajdonosa, Bud Adams januárban jelentette be, hogy elválnak az útjaik Vince Young irányítóval, aki a 2006-os draft elsõ körében került a gárdához. Kerry Collins pedig korlátlan szabadügynök lesz, amikor újra minden visszaáll a rendes kerékvágásba.

Mallett két éves arkansasi pályafutása alatt összes 62 TD-t dobott, és csak 19 eladott labdája volt, ráadásul a legtöbb elemzõ szerint, õ az idei draft egyik legjobb passzolója. Azonban míg tehetségét nem, jellemét több kérdés is körbelengi, és ez talán elriaszthatja a irányítóban gondolkodó csapatokat. „Minél több felvételt látok róla, annál jobban tetszik amit látok. A South Carolina elleni meccsen többször is nagy nyomás alá került, de megmutatta, hogy ki tud mozogni a zsebbõl, balra indult és mélységi passzt szeretett volna, tisztára úgy csinálta mint Ben Roethlisberger. Amikor viszont a zseb eleje összeomlott, Joe Flaccóhoz hasonlóan õ is ott maradt a zsebben, és bár elérték a védõk, egy keresztirányba átfutó elkapónak még oda tudta dobni a labdát” – írta Pat Kirvan, az nfl.com egyik elemzõje.

Kirvan elbeszélgetett egy visszavonult irányítóedzõvel is Mallett-tel kapcsolatban, aki nem rejtette véka alá véleményét: „Eleget láttam. Mallett NFL kaliberû irányító.” Az nfl.com elemzõi közül hárman is úgy tippelik, hogy Mallett már az elsõ körben elkel, Kirwan szerint ráadásul a 28. helyen tanyázó New England Patriots fog rá lecsapni.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások