A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Roche 970*250
Becmol 300×300

MIT TUDUNK A PROGRAMRÓL?

finn wellness 640*360

Ami egészen biztos, hogy a Green Bay Packers nyitja a szezont a szeptember 8-án csütörtökön. Illetve dehogy biztos, hiszen lockout van, de errõl most egy cikk erejéig feledkezzünk meg. Szóval úgy tûnik a Packers otthon kezdi meg az idényt, mégpedig a Saints vagy a Bears ellen, utóbbi tûnik valószínûnek. Nem lenne rossz kezdés egy hatalmas csoportrangadó, fõleg, hogy ez egyben a 2010-es NFC döntõ visszavágója (csak úgy mint tavaly, amikor a Saints a Vikings ellen rajtolt).

Azt tudtuk elõre, hogy Lions és a Cowboys is otthon játszik a hálaadásnapi meccseken, elõbbi egy NFC riválist, utóbbi vagy a Billst, vagy a Dolphinst látja majd vendégül. Szintén biztos, hogy a szeptember 11-i emlékmeccset a Giants játssza, és bár stílszerû lenne, ha a Jets ellen tennék ezt, nem tûnik túl valószínûnek a terrortámadás estéjén a New York-i házirangadó.

Azt is kiszivárgott, hogy idén az Eaglesnek jut a lehetõség, hogy kanadai közönség elõtt csapjon össze a Buffalo Bills csapatával. Mint ismeretes, a Bills 2008 óta egy meccset a szomszédos ország közönsége elõtt játszik, ezzel is népszerûsítve a sportágat Kanadában. Ha tényleg így lesz, az viszont felvet egy komoly kérdést, ugyanis Kanadában nagyon szigorúak a szabályok a beutazási engedélyért folyamodókkal szemben. A büntetett elõéletûeket például elõszeretettek kiutasítják, így kérdés, hogy a börtönviselt Michael Vick-et beengedik-e egyáltalán az országba, illetve ha igen, az mennyi papírmunkával jár. Természetesen elég valószínû, hogy semmi probléma nem lesz a beutazási engedéllyel, de néha érdemes foglalkozni az ilyen esetekkel, hogy lássuk, mennyi adminisztrációs meló van a show mögött.

Érdekesség, hogy a Bills még soha nem tudott gyõzni NFL meccsen Kanadában. Elõszezon találkozón már kétszer is sikerült diadalmaskodniuk, de tétmeccsen a Miami Dolphins, a New York Jets és az Indinapolis Colts is gyõztesen távozott Torontóból. Az elõzetes erõviszonyokat elnézve idén sem a Bills lesz a meccs esélyese, de ha nem is nyernek, legalább annyi újdonság biztosan lesz a találkozón, hogy a kilátogatók most láthatnak elõször NFC-s csapatot Kanadában a Bills Toronto Series keretében.

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások