A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Heszperidák 970*250
Gancia 300*300

LONDONI HATÁRIDÕ

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Alig hogy biztossá vált, hogy 2011. október 23-án a Buccaneers látja majd vendégül a Bears csapatát a Wembleyben, máris kijött egy nyilatkozat, miszerint augusztus 1-ig meg kell születnie a megegyezésnek a felek között, különben az esetlegesen megrendezett meccset a Tampa otthonában, a Raymond James Stadionban tartják majd. Az NFL arról is tájékoztatta a nyilatkozat olvasóit, hogy a bérlettulajdonosok hamarosan külön is értesítést kapnak majd a hazai programot érintõ esetleges változásokról.

Az NFL öt évvel ezelõtt indította el az NFL International Series nevû sorozatát, amelynek keretein belül egy meccset Mexikóvárosban, négyet pedig Londonban tartottak. Az európai vendégjáték akkora siker lett, hogy Roger Goodell NFL komisszár szeretné, ha egyszer Super Bowlt is rendeznének Európában. Többek között ennek az eseménysorozatnak is köszönhetõen az NFL-láz egyre csak nõ az öreg kontinensen, így a liga a szinte teljesen birtokolt amerikai piac mellet most már Európa felé is nyitni tud. Ez a gyümölcsözõ kapcsolat kerülhet most veszélybe, ha a felek nem tudnak megegyezni augusztus elsõ napjáig.

Ha augusztus 1-ig nincs megegyezés, a feleket talán a londoni meccs érdekli majd a legkevésbé, ugyanis akkor már az edzõtáborok és az elõszezon is veszélybe kerül, így pedig a szezon is minden bizonnyal késne, de azért fontos, hogy szem elõtt tartsuk a dátumot. Az NFL ugyanis négy év munkáját rombolná le Európában, ha nem hozná el a „cirkuszt” a tengeren túlra. Az európai, és így a hazai rajongók bizalma így is megrendült az NFL-ben, amikor kiderült, hogy itt is a pénz a lényeg, mint bármelyik másik sportágban, de talán még nem késõ helyrehozni a renomét, ehhez viszont szükség lesz a megegyezésre, a 2011-es szezonra és persze az európai meccsre. Nekem az a véleményem, hogy elõször legyen béke és játék, aztán majd gondolkodhatunk olyan dolgokban, mint londoni Super Bowl és európai franchise…

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások