A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Acapella 970×250
Henkel 300*300

KÖTELEZÕ GYÕZELEM / Titans -Wildfires 45-0

Acapella 640×480

Fotó: www.titans.hu

Az elsõ pillanattól nem volt kérdéses, hogy ki a meccs uralkodó csapata. A Veszprém sehogysem találta meg a keresett tempót sem a földön sem a levegõben. Az egyedüli üdítõ látvány csak Szél Márton néhány futása volt, de látszott, hogy legtöbbször csak azért lódul meg mert nincs más kiút számára. Pedig passzai sokszor pontosak voltak, de az egész összecsapás során nem talált használható célpontot, a Titans védõi pedig egy idõ után már nagyon fenték a fogukat a fürge lábú irányítóra. Ráadásul minden sikeres playbe valami szabálytalankodás került, így még a simának látszó akciók után is csak hátrafelé haladtak.

A Gorillaz ellen jól szereplõ védelem sem fogott ki jobb napot. A futásokat többé-kevésbé meg tudták fogni (így is szerzett a Titans 2 futott TD-t Kollár Bence jóvoltából) de a secondary gyenge teljesítményét Wágner Olivér könyörtelenül kihasználta. Simán repkedtek a magasan ívelt passzok Burkus Péter és Takács Zoltán elkapók kezeibe. A félidei 26-0-nál már el kellett volna gondolkoznia a veszprémieknek a cover 3 alkalmazásán, de ez nem történt meg így egészen 45-0-ig menetelt a budapesti gárda, ezzel történelmük talán egyik legnagyobb gyõzelmét aratva.

A Titans így jónéhány fokkal feljebb ugrott a tabellán a Wildfiresnek pedig újra kell rendeznie a sorait, ha nem akarnak idén nyeretlen idényt zárni, hiszen három nagyon kemény meccs vár még rájuk az alapszakaszban.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások