A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Gancia 970*250
Henkel 300*300

ÖT BÍZTATÓ JEL

finn wellness 640*360

1. A sztárjátékosok személyesen is megjelennek a drafton
Bár sokáig olyan hírek terjengtek, hogy a legjobbak nem jelennek meg életük eddigi legnagyobb eseményén az NFLPA kérésére, végül úgy tûnik, hogy az idei class krémje képviselteti majd magát a drafton és adott esetben kezet ráz majd Roger Goodellel. Lássuk be ez azért bíztató jel. Hónapok után megtörténhet, hogy a tárgyalótermen kívül is játékosokat látunk a csapattulajdonosok és az NFL elöljáróinak közelében. Arról nem is beszélve, hogy már csak a drafton megjelenõ tehetséges újoncok karrierjének alakulása miatt sem maradhat el a szezon.

2. A játékosok edzenek
Bíztató az is, hogy a játékosok nem akarnak kijönni a formájukból és egyénileg, vagy közösen de edzenek. Habár az NFL egyik legkegyetlenebb elvét ismerve, miszerint „mindenki pótolható” azt is mondhatnánk, hogy ezek a játékosok, a megélhetésükért küzdenek, én nem gondolom, hogy ilyen vehemenciával látogatnák a különbözõ kondicionáló termeket és edzõpályákat, ha nem hinnének a szeptemberi kezdésben. A csapategységnek egyébként külön jót is tehet az, ha néhány játékos, vagy akár egy egész csapat önszervezõ módon összeverõdik és együtt gyakorol.

3. Kiírták az elõszezon menetrendjét
Az természetesen nem kedv kérdése, hogy összeállítják-e az elõszezon programját, de jó tudni, hogy ha helyre áll a rend, akkor minden megy majd az eredeti forgatókönyv szerint. Legalább ezzel nem kell majd bíbelõdni, lesz így is elég nagy kapkodás a csapatoknál: edzõtábort kell szervezni, szabadügynököket kell igazolni, szerzõdéseket kell hosszabbítani és megkötni, magyarán amire eddig hat hónap állt rendelkezésre, azt most legjobb esetben is négy hónap alatt kell lezavarni.

4. A pletykák szerint kiírták a londoni meccset
Ez sem kedv kérdése, de valószínûleg az NFL újra elkötelezte magát egy szerzõdéssel, és ahogy a tévés közvetítési jogokért, valószínûleg ezért az eseményért is jó nagy kötbért kell majd fizetnie, ha nem lesz szezon. Akár egy dollárt keres most Goodell, akár nem, ez semmiképp sem hangzik jó üzletnek, ha nem valósul meg a londoni meccs, további veszteségeket pedig semmiképpen sem engedhet meg magának a liga.

5. Zajlik a pereskedés
Egyelõre úgy tûnik, hogy a játékosok nyeregben vannak Susan R. Nelson bírónõnél, egy felperesi gyõzelem pedig komolyan megsürgetné a megegyezést. Akármennyire is úgy tûnik, hogy ez a pereskedés csak tovább tolja a megegyezést, becsüljük meg, mert pillanatnyilag az Arthur Boylan által mediált egyeztetések és a per az egyetlen megalapozott reményünk arra, hogy felgyorsuljanak az események, és megegyezzenek a felek.

Reménykedjünk benne, hogy ez a kevés, de annál kedvezõbb elõjel nem csak gumicsont, amit a felek elénk vetnek, hanem valóban a felek megegyezésbe vetett hitének záloga!

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások