A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Perfect Look 970*250
Polacsek 300*300

HASSIE AZT HITTE

finn wellness 640*360

Hassie valamit sejthetett ebbõl, mert mindenképpen szeretett volna megállapodni a csapattal még a lockout elõtt, a felek azonban nem tudtak megegyezni. Bár korábban arról adtunk hírt, hogy Michael Lombardi információi szerint, Hassie nem fogadta el a smaragdvárosiak ajánlatát, most az irányító szavai másról árulkodnak. Mint elmondta, tudta, hogy két csoportja van a szabadügynököknek a csapatnál, az egyik a hasznos srácoké, akik szerzõdést kapnak a lockout elõtt, a másik pedig a maradék. „Tényleg azt hittem, hogy abba a [az elsõ] csoportba tartozom, mivel a végzetem, hogy itt maradjak és [a csapatnál is] ezt mondták nekem. De nem történt meg, és ez így rendben van. Nem vagyok ideges semmi miatt. Megértem, hogy ez egy eléggé furcsa év és elég nehéz elõre jósolni.”

Sértõdöttség tehát nincs, és ez a lényeg, de ha igaz volt Lombardi pletykája, könnyen lehet, hogy az irányító már megbánta, hogy nem szignózta az elé tett ajánlatot. Könnyen lehet ugyanis, hogy onnan tudja csak meg, hogy mennyire számítanak rá a csapatnál, hogy mikor húz majd QB-t a csapata. Ha az elsõ két kör valamelyikében sikerül a Seahawksnak lecsapni valamelyik akár elsõ körre is taksált tehetségre, jobb ha felköti a felkötni valót, ugyanis az azt jelenti, hogy a csapat már komolyan gondolkodik a veterán QB pótlásán.

Az után a kölcsönös udvarlás után, amit a két fél rendezett egymásnak a New Orleans Saints legyõzése után, némileg váratlan volt, hogy a Seattle nem biztosította be magát, de valahol érthetõ, hogy egy jó meccs után nem kenték meg az idõsödõ Hassiet egy mamut-szerzõdéssel. Az is elgondolkodtató, hogy a csoportriválisok közül a Rams bebiztosította magát Bradforddal, a többiek pedig idén igyekeznek valamit lépni QB fronton, így a Seattle is kénytelen lesz valamivel elõrukkolni.

Véleményem szerint Hasselbecket – akár mit is tervez a Seattle – mindenképpen meg kell tartani, mert jó az öreg a háznál. A tapasztalt QB jó mentora lehet egy még nem NFL-kész, de tehetséges irányítónak, és amíg bírja szusszal, talán kezdhet is a jövõre is gyengének ígérkezõ NFC Westben.

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások