A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Polacsek 970*250
Lake11-hja-300×300

A REDSKINS MOZDULNI FOG

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

A Redskins az elõzetes érdeklõdések alapján valószínûleg QB-t vinne az elsõ körben, csakhogy a 10. pozícióban lehet, hogy erre nem lesz lehetõségük. Sanszos hogy Cam Newton addigra már sehol sem lesz, és Blaine Gabbert sem biztos, hogy lecsúszik odáig. Már pedig ha egyikük sem elérhetõ a 10. helyen, akkor a Redskins vagy kiválasztja a legjobb elérhetõ játékost (egyesek szerint ez Nick Fairley lehet), vagy elkezd lefelé trade-elgetni így gyûjtögetve az értékes pickeket, és késõbb lecsap Jake Lockerre, aki iránt szintén élénken érdeklõdött a csapat.

Sokak szerint az elsõ helyre kellene feltrade-elni Cam Newtonért, de ha a Panthers is a tehetséges irányítót akarja, akkor erre semmi esély. Blaine Gabbertért a negyedik helyen választó Arizonát és az ötödikként draftoló Bengalst kellene valahogy megelõzni, de ez is értékes pickekbe kerülne. A Rézbõrûek nagyon bánhatják, hogy elmaradt a free agency, ugyanis egy Donovan McNabbért kapott választási joggal a zsebükben már jobban duhajkodhatnának.

Így tehát a letrade-elés tûnik reális alternatívának. A Redskinsben elég sok a need, szinte bármely pozíciót érdemes lenne bõvíteni, így érthetõ lenne, ha Skins a jelenlegi nyolc választási jogát (melybõl 3 a hetedik körben esedékes) egy kicsit felduzzasztaná. A harmadik és a negyedik körben is akadnak még tehetségek, azonban jelen állás szerint a Rézbõrûek ezekben a körökben nem választanak. Talán egy-két trade-el ide is tudnának maguknak picket szerezni.

Véleményem szerint három olyan játékos van jelenleg, akit a Redskins nem engedne át másnak, ha sem Newton, sem Gabbert nem elérhetõ, ezek pedig a következõk: A.J. Green, Patrick Peterson, és Nick Fairley, Mark Ingramon pedig szerintem erõsen elgondolkoznának. Ha a szakértõk várakozása szerint alakulnak a dolgok, akkor viszont az említett három játékos közül senki nem lesz már bent, mire a Skins jön, és Ingram is zsákbamacska, tehát érthetõ, hogy a Skins mozdulni akar a bizonytalanságból. A Skins tavalyelõtt bármit megtett volna Mark Sanchez draftolásáért, nem sikerült nekik. Tavaly Bradfordra vadásztak, akkor sem jártak sikerrel. Ez alapján valószínûnek tûnik, hogy a Skins fölfelé szeretne mozdulni idén is, az más kérdés, hogy ez nem csak rajtuk múlik…

Forrás: profootballweekly.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások