A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
EfEf 970*250
Stihl 300*300

A COWBOYS ERÕRE KAP / Cowboys – Eagles 34 – 20

finn wellness 640*360

A mérkõzés elején kisebb Eagles fölény volt tapasztalható, annak ellenére, hogy az irányítót Czirok Mártont folyamatosan nyomás alatt tartotta az erõs Cowboys védõfal. A 6-7-tel végzõdõ elsõ negyed végén a Cowboys védelem megmutatta mire képes, ugyanis negyedik kísérletnél megállította a Sasok támadósorát. A hazaiak következõ drive-jának elején az irányító, Németh Gábor pályán kívülre dobta a labdát, hogy hárítson egy szerelési kísérletet. A játékvezetõi stáb nem volt a helyzet magaslatán, nagyon hosszú tanakodás és reklamálás után indult csak újra a játék. A Sasok támadása egy szép drive végén egy rövid shovel-passzal jutott ismételten a Cowboys end zone-jába ezzel növelve elõnyüket 13-6-ra.

A félidõ vége elõtt azonban még volt idõ egy igazi drámai drive-ra. Az Eagles védelmen látszódtak az elsõ figyelmeztetõ jelek: egy nagyon komoly védelmi hiba folytán az elsõ játékrész utolsó másodpercében Matheisz Róbert elkapó maradt teljesen üresen az end zone sarkában, így a Cowboys egyenlíteni tudott és 13-13-mal mentek pihenni a csapatok.

A második félidõ elején a mérkõzés egyik legszebb és talán legmeglepõbb jelenetének lehettünk szemtanúi: Czirok Márton irányító mélyen a saját backfieldjén rázott le több védõt, majd nagy ívben megcélozta a tõle 44 yardra fekvõ end zone-t és szerzett is hat pontot a csapatának. A Cowboys offense döcögõsen kezdett, kétszer is pontot szerezhetett volna az ellenfél gólvonalánál, de ez csak harmadik alkalomra sikerült nekik. A védelem és a speciális egység azonban hosszú percekig nem engedte ki az Eagles-t a saját red zonejából és nagy nyomás alatt tartotta Czirokot, aki már nem tudott olyan hatékonyan passzolni, mint az elsõ félidõben. A végeredményt Matheisz Róbert harmadik, 77 yardos touchdown-ja állította be. Két TD-nyi hátrányban az Eagles beküldte a csereirányítót, Oswald  Ádámot annak ellenére, hogy még majdnem öt perc volt hátra a játékidõbõl. A vendégek így már nem tudtak komolyan haladni a maradék néhány percben.

A Cowboys legközelebb az Enthroners-t fogadja, az Eagles pedig az egyelõre verhetetlennek tûnõ Hurricanes-szel játszik május 7.-én.

Pontszerzõk: 
Veréb Zsolt 5 yard passz TD – 6-0
Czirok Márton 6 yard futás TD – 6-7
Tóth Levente 2 yard passz TD – 6-13
Matheisz Róbert 4 yard passz TD – 13-13
Czirok Márton 44 yard futott TD – 13-20
Matheisz Róbert 30 yard TD – 19-20
Rittinger Krisztián 25 yard TD – 26-20
Matheisz Róbert 77 passz TD – 34-20

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások