A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Stihl 970*250
Henkel 300*300

TÖBBET VÁR AZ EAGLES A DRAFTPICKJEITÕL

Acapella 640×480

A 10 választás, akik meccsen is szerepeltek, 102 mérkõzésen vettek részt összesen, ebbõl 34-en kezdõként. Az a három játékos akik nem vettek részt mérkõzésen, a futójátékos Charles Scott, akit a Cardinalshoz cseréltek a visszahordó Jorrick Calvin-ért cserébe, a 3. számú irányító Mike Kafka, aki komoly szerepet kaphat a csapat jövõbeli terveiben, és a DE Ricky Sapp,  aki térdmûtéten esett át augusztusban, így esélye sem volt az elmúlt szezonban részt venni.

Az Eagles ettõl függetlenül szeretne ezekbõl a játékosokból kiváló segítõket – vagy elsõszámú kezdõket csinálni.
Kezdjük a sort a tavalyi elsõ választásukkal, a DE Brandon Grahammel. Õt még mindig csiszolatlan gyémántnak tartják az edzõk, de sokat szenvedett a pályán, majd a szezonját kettétörte egy térdszalagsérülés. A második választásuk, a safety Nate Allen, egy igencsak jó szezont produkált. Gyorsan bekerült a kezdõ keretbe, majd egy térdsérülés õt is az oldalvonal mellé kényszerítette. Mindkét játékostól kezdõ pozíciót várnak jövõre, de nagy lesz a nyomás rajtuk, hogy egészségesen térjenek vissza.

Sokkal nagyobb kérdések övezik a következõ két választásukat, a  védõfalember Daniel Te’O-Nesheimet, és a cornerback Trevard Lindley-t. Nesheim tavaly idõnként teljesen elveszettnek tûnt, néhány szakértõ nem is értette, hogyan lehetett NFL-kaliberû tehetség, de õ erre rácáfolt, és az alapszakasz utolsó meccsén már kezdõként léphetett pályára. Lindley nem volt képes bekerülni a jobb oldali cornerback rotációba, még az ezen a poszton felmerült sok probléma ellenére sem, de legalább idén megpróbálkozhatna megküzdeni a nickel vagy a dime pozícióért, hogy legyen egy kis önbizalma.

Lehetõsége lesz viszont a negyedik körös linebackernek, Keenan Claytonnak és a hetedik körös linebackernek Jamar Chaney-nek, hogy kezdõ legyen az idei szezonban. Clayton kiemelkedõ volt a nickel csomagban, megmutatva a jó sebességét. Chaney egy erõs választás képét mutatta, ha késõn is, de néhány nagy játékot azért összehozott.

Clay Harbor TE, Riley Cooper WR, és Curt Coleman FS már a kiváló csere kategóriáján is kívül estek, ezért õk mindössze a speciális egységben lehetnek döntõ faktorok. Kemény munka lesz nekik, ha szeretnének a kezdõ pozíció közelébe érni.

Végül, elég nehéz lesz majd megjósolni, hogy a két defensive tackle Sapp, vagy Jeff Owens mire lesz majd képes 2011-ben. Mindketten komoly sérülésbõl térnek vissza, és nagyon esélyes, hogy a fizikailag teljesíteni képtelenek listáján végzik majd.

Forrás: Pro Football Weekly

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások