A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
EfEf 970*250
Heszperidák 300*300

BLÖFFÖL A PANTHERS?

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Tessék megnyitni a Google-t és rákeresni erre: „NFL mock draft 2011”. A találatok túlnyomó többsége Cam Newton nevével fog kezdõdni.
Az nfl.com-on sokkal „rosszabb” a helyzet, az öt szakértõbõl négyen a volt Auburn-i sztárt jósolják elsõ helyre, mindössze egy ember vár mást a Panthers-tõl. (igaz, itt Newtont nagyon lehúzzák, mindössze a 7. helyre jósolják)

Nos, még itt a Pro Football Magazinnál sem gondoljuk ezt másként, ki meggyõzõdésbõl, ki a józan eszével gondolja úgy, hogy  Newtont viszi el a Panthers.

A Carolina úgy tûnik, hogy folytatja az NFL csapatok azon hagyományát, hogy félreinformálja az egész NFL közösségét, hogy elérjen egy nyilvánosan ismeretlen célt.
Gondoljunk csak bele. A Panthers az elsõ választást birtokolja a drafton, kevesebb mint két héttel elõtte. Senki sem tud eléjük cserélni, hogy elvegye azt a játékost, akit a legjobban szeretnének. Akkor mi a célja a titoktartásuknak?
Lehetséges az, hogy a sok hónapnyi interjúzás, privát edzések és agyalás után a Panthers még mindig nem tudja kit válasszon a drafton?
De lehet, hogy inkább, csak azt szeretnék, hogy Cam Newtont viszik el, ezzel még jobban kiéheztetik a többi irányítóra éhezõ csapatot, akik ezzel felhívják Marty Hurney general managert, és tesznek egy visszautasíthatatlan ajánlatot?

Nézzük csak meg, a Carolina nem rendelkezik második körös pick-kel az idei drafton. Az elsõ választásuk után nem következnének csak a harmadik körben. Ráadásul ez a csapat romokban hever, az új vezetõedzõt, Ron Rivera-t nem is várják a rájátszásba. Akkor miért nem cserélhetnének le, lehetne egy rakás választásuk, és kezdhetnék az újjáépítési szakaszt?
Ha ez a céljuk, akkor miért ne lehetne Cam Newton az igazi kártya, akivel blöffölni tudnak?

Jimmy Clausen viszon ez ellen szólhat. Értem én, hogy Clausen nem a jövõ játékosa Carolinában, de miért ne adhatnának egy esélyt egy olyan srácnak, aki újoncként mindössze tíz meccset játszott egy olyan támadósorban, amely nagyon nélkülözte a tûzerõt? Szerezhetnének egy-két játszótársat neki, és adhatnának neki egy esélyt.

Lehet, hogy a fenti gondolatmenet eléggé összeesküvéselmélet-szerûnek hangzik, de ki tudja? Az NFL világában bármi megtörténhet. Hogy tényleg mi volt a szándékuk, az majd két hét múlva kiderül.

Forrás: National Football Post

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások